Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽIVANJE 5. IZBORNE JEDINICE
Povratak na članak

HDZ-u 7 mandata, SDP i DP bore se za drugo mjesto

Tadić: Čudi što DP nije išao na zajedničku listu s Mostom i Suverenistima, no očito je ego prevladao.

Komentari 9

ZM
zm1
13:39 05.04.2024.

Pazi tadić se cudi zadzo dp nije isao sa mostom i suverenistima na zajednicku listu!? Sta je on prespavai ovo svo vrijeme

VL
ZO
Zorica48
08:49 05.04.2024.

Hdz-e toliko glasova. Moji Slavonci nakon upropastene Slavonije da vi glasate za tu stranku. Molim vas nemojte biti kao davno jedna gospodja - ona je rekla da ce glasati za Hdz-e pa makar jela travu. Ja zelim mojim unukama ostaviti puno puno bolju Hrvatsku.

VL
AK
Aka
02:49 05.04.2024.

HDZ je prošlost. Teško da će dobiti više od jednog mandata i to za EU pa nek tamo pošalju svog najzaslužnijeg!

VL
KR
Krolo
01:17 05.04.2024.

Ovo su dobrim djelom najzaostaloja područja u cijeloj Hrvatskoj, nije im lako, ali ni sami sebi nimalno ne pomažu upornim glasanjem za partiju, dok ih ovi masovno raseljavaju.i ponižavaju. Teško shvatiti da DP i Most nemaju puno više glasova, ali čisto sumnjam da će se probuditi i otvoriti oči, ako već nisu do sada.

VL
ST
Stradivari777
18:39 06.04.2024.

T. Tadić ko da nije bio u hr u posljednjih 40 godina. A zašto bi most išao sa dp om kad je Radic Mario izjavio da mu je prihvatljiv hdz (kao bez nekih ljudi, al prihvatljiv). Zašto bi išao??

VL
ST
Stradivari777
23:55 04.04.2024.

IQ 64 Slavonci. Umjesto da date priliku nekom novom, vi po starom i čuditi se. A imate tu odlične Suvereniste s Mostom i Nikolom Kajkićem. Doduše 2 x 1 komunikacije su DP ova agencija, tako da ne vjerujem baš puno. Isto tako uzorak je na granici valjanom, no najspornije je da je ranjena fiksnim telefonom kojeg svaka 3 osoba više nema. Osjećam da će Most sa partnerima ovdje biti jači nego što tu piše i da će glatko dobiti barem 2 mandata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.