Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Lokalni HDZ-ovci neće se odreći Šukera

Naslovnica 4.12.2017.
04.12.2017.
u 00:00

Plenković se tijekom vikenda prvi put službeno oglasio o izboru šefa HNS-a.

Izbori za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza mnogo su više od nadmetanja za najvišu nogometnu funkciju. Prometnuli su se u društveni (čak 85 posto ispitanika, prema anketi Nove TV, želi promjene u HNS-u) i politički događaj u kojima će, u konačnici, presuditi trećerazredni HDZ-ovi politički igrači, dok je upitno i, pretpostavlja se, malo vjerojatno da će poslušati poruku šefa HDZ-a i premijera Plenkovića koji se u “pet do 12” posredno uključio u izborni proces. 

Pretendenti na mjesto šefa HNS-a – Davor Šuker i Dario Šimić – do 7. prosinca, naime, moraju predati potpise potrebne za kandidaturu.

Plenković se tijekom vikenda prvi put službeno oglasio o izboru šefa HNS-a, prvo naglasivši da sport mora biti depolitiziran, ali jasno istaknuvši da je HNS “poprilično zakomplicirao i začahurio svojim statutom mogućnost kandidiranja”. 

Plenković je jasno poručio da bi bilo dobro da u izbornom procesu ima više kandidata, dakle da se više pretendenata može formalno kandidirati, čime bi nogometni savez napravio iskorak.

>>Cijeli članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka ili u e-izdanju

Od ostalih tema izdvajamo:

>>Nakon 50 godina obnavlja se Kockica

>>Zvonimir Despot: Ni sveti Nikola ne nosi toliko darova poput Plenkovića

>>Govor u Saboru: Od penzija, tanjira do rebatinki i engleskog

>>Haag: Stanišić i Simatović - Zadnja šansa za osudu Srbije za agresiju

>>Pripremite se za skijaške napore u samo mjesec dana

Sutra dar - Večernjakov kalendar za 2018. godinu

Ključne riječi

Komentara 32

PO
pozornik66
22:31 03.12.2017.

Šta je sa svima ovima koji su se uhljebili po drugim organizacijama i društvama kao onaj na čelu HND kojeg niko nemože skinit.

BR
brojevi
11:35 04.12.2017.

Šuker je sigurno veliko ime Hrvatskog nogometa ali kao osoba nema potrebnu karizmu za funkciju koju obnaša. Isto vrijedi i za Šimića jer smatram da je glasnogovornik Stanić bolji od njih obojice. Međutim, smetaju me dugogodišnji koordinirani medijski napadi tkzv. ljevice na HNS kojoj su se pridrižile neke navijačke udruge instrumentalizirane od separatističkih agentura koje neumorno rade na konfrontaciji Juga i Sjevera RH. Jedno je sigurno: HNS treba depolitizirate!

FI
Fisherman
22:36 03.12.2017.

E kad Šego navija za Šimića onda znam sigurno da on nije dobar za HNS.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije