Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
socijalna politika
Povratak na članak

HDZ, Stranka umirovljenika i BUZ dogovorili suradnju

Tomislav Karamarko sastao se danas s Lazarom Grujićem i Milivojem Šipkom. Na sastanku su posebno istaknuli probleme umirovljenika koji su uz nezaposlene trenutačno najugroženija socijalna skupina

Komentari 14

JA
james49
18:14 12.07.2012.

Opet se okuplja ekipa iz snova!

VL
LI
linalena
18:15 12.07.2012.

HDZ bolje da šuti o umirovljenicima. Zamrznuli su im mirovine dvije godine i tako ih dodatno osiromašili. Sramota da se uopće usude spomenuti umirovljenike. Da ne velimo kolike su mirovine dali povlaštenima.

VL
OK
oktopad
18:25 12.07.2012.

E dobar mi je ovi Lazo. Uša va koaliciju sa ADETZE om. A prij ni bija. Točnije, njegovu partiju je i osnova ADEZE da zahebe penziće koji su bili uz Hrelju. Pa kad jim ni to nij bilo dosta su su osnovali i ovi Blok umirovljenici junajtid!

VL
VU
vucko
18:53 12.07.2012.

A sta radi Hrelja ? Sjedi u fotelju u saboru i spava.Uvjek ga probude samo kada treba glasati ili kad sabor zavrsi radom i kad se mora ici kuci da se saborska dvorana ocisti i pomete.

VL
BA
BARUH
20:35 12.07.2012.

Puko skupljanje poena na sirotinji, Zivio KRADESE

VL
Avatar nekakav
nekakav
21:38 12.07.2012.

hdz je morao vratiti novce penzićima i policajcima koje im je sdp uskratio za onog svojeg prvog mandata. i sad će onaj isti nosač škara, linić, napravit iisto. unatoč potpisanim ugovorima, on neće isplatiti neke novce. a neki će se i žaliti. zar će opet hdz morati vraćati dugove sdpovaca?! ej ljudi, jel bolje živiti kad je hdz na vlasti ili kad je sdp/hns/***? tko je kolko pokrao niej važno, ovo je država, i ona ne može propasti. a ni za navodno pokradeno nije ništa dokazano. postoje samo novinski natpisi da je bilo možda kriminala, pogodovanja. a svaki dan mi sami pogodujemo u sovjoj kući nekome, a nekoga zakidamo, tako da je to na državnoj razini još ljepše. ajd kukurikavci moji, kolko bi vas sad na izbore izašlo i dalo glas koaliciji? jel vam moćda sad malo jasnije da hdzovi birači budu kroz godinu-dvije spremni na uzvrat? i da nećete imati nikakvu medijsku potporu, jer oni ne mogu unedogled frizirati stanje. narod vidi, osjeća.

VL
KR
krilnik2
22:13 12.07.2012.

Hm, a kako se postavila mladez stranke umirovljenika?

VL
DO
doktorica
07:51 13.07.2012.

u zemlji koja ima polovinu umirovljenika ,gdje više od pola stanovnika ništa ne radi,gdje ima tolikoi "invalida" koliko nema ni jedna država u okruženju,umirovljenici bi mogli biti najjača stranka!

VL
DU
Dudek
12:14 13.07.2012.

Baruh- Nažalost ti još nisi počeo rasmišlati da je tvoj sustav-socijalizma propao. Nema druže stanovati besplatno i da zgrade postaju gradska plašila. Same fasade su slika socijalizma.

VL
VF
vferari
18:59 13.07.2012.

Pa zar u tom hdz-u nema normalnih ljudi da vide da ih ovaj žbir vodi u čistu propast.Koalicija sa hdz umirovljenicima koji su sa Jurčićem glumili nešto drugo,sa hss propala stranka upravo zbog toga što su bili u kaliciji sa hdz-om znači udruga gubitnika što može očekivat nego gubitak.Smjenite tog žbira dok još imat vremena da ne doživite debakl na lokalnim izborima.

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
08:05 14.07.2012.

Hvala HDZu Hvala dr.Rubali pippo

VL
OB
-obrisani-
14:30 14.07.2012.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko sastao se danas s čelnicima Stranke umirovljenika i Bloka umirovljenici zajedno Lazarom Grujićem i Milivojem Šipkom. Na sastanku u središnjici HDZ-a dogovorili su suradnju i raspravljali o aktualnoj socijalnoj politici Vlade i problemima umirovljenika. +++ Kojii naivci vode te umirovljenike, ako misle da ovaj nešta zna o socijalnoj politici ? A ako, nedaj Bože, taj dođe na neku funkciju nema teorije da mu se ovakvi i približe a kamoli raspravljaju o problemima!

VL
OB
-obrisani-
14:31 14.07.2012.

12.07.2012. u 22:13h krilnik2 je napisao/la: Hm, a kako se postavila mladez stranke umirovljenika? *** Pitaj Hrelju i usput neka ti objasni kako je on uopće dospio u mirovinu ?

VL
Avatar tkoznahdz
tkoznahdz
16:42 15.07.2012.

Nemoć je zavladala i sada treba povući poteze, pa i oćajnićke samo da se pokuša vratiti na političku scenu.............. Postao je predsjednik i ostao sam, to je stvarnost i istina. Oko sebe ne želi obrazovane i samostalne ljude nego poslušnee poltrone, a takvih ima sve manje i u ADZ-u

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.