Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

HDZ razmišlja trebaju li mu Tepeš i Ćorić na izvanrednim izborima

Ćorić Tepeš
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/2
05.07.2016.
u 00:05

Pravaše ne treba odbaciti, neka HSP AS sam izađe na izbore i okupi desnicu, no odluka će biti nakon izbora šefa - kažu u HDZ-u.

Iako još nema konačne odluke, a neće je ni biti dok se ne izabere novi predsjednik stranke, u HDZ-u se može čuti da postoji mogućnost da na izbore izađu bez HSP-a AS u koaliciji.

To je za sada samo opcija, ali danas su nam takav stav potvrdila dva neovisna izvora iz vodstva HDZ-a.

Jedan izvor smatra kako je vrijeme da se HDZ odmakne od stranke koja je u javnosti percipirana kao radikalno desna, a drugi izvor potvrđuje kako je opcija da ih ne bude s HDZ-om u savezništvu.

Budući da je sve izvjesnije da će jedini kandidat za predsjednika HDZ-a biti Andrej Plenković, s obzirom na to da je od kandidature odustao i Miro Kovač, u skladu s njegovom politikom približavanja HDZ-a centru i HDZ-a lišenog bilo kakvog radikalizma, mogućnost koalicije bez HSP-a AS ne čudi.

– Ako bude pameti, nećemo ići s HSP-om AS. Ali ne treba ih skroz odbaciti, neka oni okupe desnicu i izađu na izbore. No, konačnu odluku donijet će Predsjedništvo nakon izbora novog predsjednika – rekao nam je izvor iz vodstva HDZ-a.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte e-izdanje!

U Večernjem pročitajte i ove teme:

>>Ostojić: Nema šanse da se mirim s neonacistom i dilerom Bujancem!

>>Vlasnik u zatvoru, a stado od 180 koza pobrstilo sve usjeve

U Ljetnoj panorami čitajte:

>>Zoran Bijač, 14. najinteligentniji na svijetu, političare bi testirao na detektoru laži

>>Islanđanin Birkir Bjarnason novi je seks simbol

>>70 godina bikinija - prvi je nosila pariška striptizeta

Foto: VLm

Komentara 166

KO
kompakt
21:35 04.07.2016.

Nema mojih komentara hvala vl.

AA
AAlien
21:38 04.07.2016.

Ovu dvojicu ni pokojni Željko Malnar ne bi pripustio u Noćnu moru.

TO
Tomislav
22:08 04.07.2016.

Ovaj Coric ima pravosudnu presudu za falsificiranje potpisa ostavke vijecnika u svrhu kradje proracuna grada Pozege i nasilje na sjednici. O ovom Tepesu da ne trosim rijeci. To su valjda ti cestiti domoljubi ko i Karamarko i Crnoja. S njima u nove pobjede. Buahahahaaa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije