Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'u roku od 72 sata'

HDZ-ovci o Varginim 'brzim operacijama': To je apsolutni stručni, znanstveni i medicinski krimen!

Foto: HDZ
1/2
16.04.2015.
u 18:25

Vargina obećanja su zamka za pacijente, tvrde HDZ-ovci

 - Vargina najava brzih operacija „u roku od 72 sata“ je jeftino politikanstvo u predizborne svrhe. Takvo nešto nije zabilježeno u povijesti europske medicine. I šteti pacijentima - jer daje lažni dojam i ulijeva im lažnu sigurnost. Vargina obećanja su zamka za pacijente! To je apsolutni stručni, znanstveni i medicinski krimen! - jednodušno su na današnjoj konferenciji za novinare - punim nazivom „Jeftini populizam ministra Varge“ - poručili predsjednik HDZ-ova Odbora za zdravstvo prof. dr. Ante Ćorušić i član dr. Lucian Vukelić.

HDZ-ovci tvrde kako Varga iskorištava tešku situaciju pacijenata oboljelih od malignih bolesti i 'uvjerava ih u nešto što nema ni stručnog ni znanstvenog opravdanja - da će biti operirani u roku od 72 sata. To je apsolutni stručni, znanstveni i medicinski krimen!', poručili su.

>> Sanacija bolnica završava ovog mjeseca

Komentara 24

Avatar viki_nuland
viki_nuland
18:53 16.04.2015.

To nije zabiljezeno u povjesti niti jedne medicine, gospodin Varga ocigledno ne zna da karcinom nije akutni infark miokarda ili cerebrovaskularni inzult (mozdani udar) da se "operacija" mora obaviti unutar 72 sata. Pa treba prvo ustanoviti stadij karcinoma da se vidi je li uopce operabilan ili ne. Taj covjek valja takve medicinske laprdarije da to nije za vjerovati i on je ministar zdravstva. Za nevjerovati.

DU
Deleted user
20:53 16.04.2015.

A tko bi išta korisno i pametno očekivao od zubara postavljenog za ministra zdravstva isključivo radi prijateljstv a s premijerom?

Avatar zabadalo5
zabadalo5
23:39 16.04.2015.

Ministru Vargi poručio bih sljedeće: Djela, a ne riječi! Sve su to lažni predizborni trikovi, no ni to neće pomoći Kukurikavcima da zadrže vlast...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije