Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poručili vodovodu

HDZ: Osječanima ne trebaju zastave, nego radna mjesta

damir kramaric
Davor Javorović/PIXSELL
30.01.2013.
u 15:05

Fiksni dio je 25 kuna, a u Rijeci je 12, u Zagrebu 18 kuna. Građanima se guli koža s leđa i trebalo bi smanjiti cijenu vode, a ne bahato, pred izbore, demagoški puštati priču o domoljublju, ističu u HDZ-u

- Građani Osijeka žive na rubu egzistencije, ne trebaju im zastave, nego nova radna mjesta - poručili su iz osječkog HDZ-a. Komentirali su tako najavu Vodovoda Osijek kako će urednim platišama vode za nagradu poklanjati hrvatske zastave. Ta je odluka, kazali su, izazvala podsmijeh građana. Osijek istodobno, ustvrdili su, pije najskuplju vodu u Hrvatskoj.

- Fiksni dio je 25 kuna, a u Rijeci je 12, u Zagrebu 18 kuna. Građanima se guli koža s leđa i trebalo bi smanjiti cijenu vode, a ne bahato i arogantno, pred izbore, demagoški puštati priču o domoljublju - naveo je Damir Kramarić, čelnik osječkog HDZ-a. Ustvrdio je kako je voda za kućanstvo, koje troši 20 kubika vode, poskupjela čak 50 posto od 2009. godine.

- Nemamo ništa protiv podjele zastava, ali neka organiziraju donatorsku večer i prikupe sredstva za njih - kazali su HDZ-ovci danas pred Vodovodom.

>>Akcija osječkog Vodovoda: Platiš vodu, dobiješ hrvatsku zastavu

Komentara 18

BI
bilikamen
18:11 30.01.2013.

HDZ: Osječanima ne trebaju zastave, nego radna mjesta ---------------------------------------------------------------------------- pa večinom su osiječani ostali bez radnih mjesta zahvaljujući HDZovoj vladavini.

KO
konoplja
17:06 30.01.2013.

Jučer na TV jedan maldi i perspektivni HDZ-ovac se potužio kako su im ukrali ideju, jer su to oni smislili prije godinu dana, a sad pila naopako! Bolje da su tim novcima obnovili školu Vukovarcima koji se smrzavaju, te timee napravili dobro dijelo! Nemam ništa protiv zastava, ali ovdje je očigledno kupovanje glasača državnom imovinom u osobnu korist! Ipak uskoro su izbori za gradonačelnika!

DI
Dupin iz Kupe kod Siska
16:58 30.01.2013.

Ideja sa Hrvatskim zastavama je najbolja marketinška ideja od odvajanja iz Jugoslavije od strane neke državne tvrtke. 600 tisuća kuna bi koštala TV reklama koju su sada i onako dobili. Usput...da bi vidjeli Picasova djela ne znate dali će nass to koštati 8 ili 14 miliona kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije