Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor

HDZ: Nema tajni, 11. rujna nije izborni sabor, obljetnica je Mladeži

'05.03.2010., Zagreb - Trg Zrtava fasizma 4, HDZ. Okrugli stol o pravima zena. Glavni tajnik HDZ-a Branko Bacic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
27.08.2010.
u 18:05

Nije točno ni da smo od HŽ-a zatražili posebne linije prema Zagrebu za 11. rujna, već smo željeli osigurati prijevoz za stranačku mladež

– Nije istina da se za 11. rujna sprema izborni sabor naše stranke. Cijela je istina da će Mladež HDZ-a toga dana obilježiti dvadesetu obljetnicu svoga osnutka (osnovana je 13. rujna 1990.), i to skupom u Ciboni kojem će biti nazočna predsjednica stranke Jadranka Kosor i najuži stranački vrh, izjavio je glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić.

Demantirao je da HDZ u potpunoj tajnosti priprema opći sabor stranke, jer izborni sabor ne može se pripremati u tajnosti ili ilegali, budući da se zna procedura njegova sazivanja. Nije točno ni da smo od HŽ-a zatražili posebne linije prema Zagrebu za 11. rujna, već smo željeli osigurati prijevoz za stranačku mladež do Zagreba, a to ćemo najvjerojatnije organizirati autobusima jer je jednostavnije nego vlakom, zaključio je Bačić.

Ključne riječi
HDZ

Komentara 13

DU
Deleted user
21:58 27.08.2010.

krasnayi To bi bila najbolja antirecesijska mjera, tj. da odu svi lijepo u zrak, u tri pi.ke materine.

KR
krasnayi
20:54 27.08.2010.

11og rujna mladez hdza otetim ce se avionima strucno zabiti u najvise strukture na markovom trgu.kakva ce to eksplozija biti.eksplozija idiotizma!

MO
momak23
10:41 28.08.2010.

Zašto HDZovci ne bi mogli kupiti, i da hoće, stotine karata kod HŽ-a ako su to redovne linije. Očito je nekima bolje da vlakovi zjape prazni nego da se povećava promet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije