Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sabor
Povratak na članak

HDZ neće podržati osnivanje istražnog povjerenstva: 'Prelazi okvire Zakona'

Inicijativa 40 oporbenih zastupnika potaknuto je nedavnom "aferom Janaf"

Komentari 4

IB
iva.begovic
00:26 09.12.2020.

HDZ nikada nije bio bahatiji u odnosu prema zastupnicima drugih stranaka nego sada kada nam treba zajedništvo. Mučno je sa prijenosa sjednica Sabora slušati ih kako su bahati. Jučer baš, Jandroković se omalovažavajući obratio zastupniku Bojanu Glavaševiću. On, pikzibner, konformistata koji požrvovnosti i hrabrosti, omirisao nije, usudio se, bez pravog povoda i potrebe, omalovažavajući obratiti se sinu heroja. Bljak!

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
13:42 09.12.2020.

Otkad se to HDZ drži zakona??

VL
RI
rimac444
09:36 09.12.2020.

Bagra oporbe bi nakradnu državu u kojoj bi oni tužili i sudili i od svega sa levim medijima pravili komedije, predstave, lakrdiju. Da je bareo koji od ovih koji su najglasniji pošten, čist i normalan, još bi pokušao razumjeti razloge

VL
DU
Deleted user
06:08 09.12.2020.

Karteli u pravilu ne podrźavaju povjerenstva ako ih ne kontroliraju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.