Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirao rezultate Crobarometar

HDZ: Milanović se utopio u vlastitoj rijeci balkanštine i prostaštva. Ovo je samo početak!

Foto: Nova TV
1/7
26.03.2024.
u 16:59

Rezultate Crobarometra komentirao je HDZ preko svojih društvenih mreža i kazao kako je zbog Zorana Milanovića pala popularnost SDP-a

Prema najnovijim rezultatima Crobarometra koji su objavljeni prije koji dan, HDZ i dalje ostaje najpopularnija stranka u Hrvatskoj s 29,8 posto potpore, objavila je Nova TV. Unatoč političkom potresu koji je uslijedio nakon objave Zorana Milanovića da izlazi na parlamentarne izbore, HDZ je i dalje vodeća stranka, no zato je potpora snažno porasla i SDP-u koji trenutno stoji na 19,4 posto podrške ispitanika. 

Rezultate Crobarometra komentirao je HDZ preko svojih društvenih mreža i kazao kako je zbog Zorana Milanovića pala popularnost SDP-a. "U samo 8 dana Milanović se utopio u vlastitoj rijeci balkanštine i prostaštva. Sa sobom je povukao i nesretni SDP. U tome kratkom razdoblju kršitelju Ustava pao je rejting za čak 8,5%. U prosjeku je - „zahvaljujući“ svom primitivizmu i bezakonju - dnevno gubio po postotni bod. Istodobno je potpora premijeru Andrej Plenković porasla za 1,7%. Ukupno je to 10,2%!" stoji u objaci HDZ-a na Facebooku

"Hrvatski građani, što se pokazalo i na komičnom #SDP „prosvjedu“ u subotu, bježe glavom bez obzira od općeg kaosa i recesije koje Milanović želi proizvesti. S druge strane, vide da su Plenković i #HDZ jamstvo daljnjeg rasta i razvoja zemlje, jamstvo stabilnosti, #sigurnost & nastavka povećavanja plaća, zaposlenosti i #BDP. U posrnuloj, (samo)osramoćenoj partiji, svedenoj na fusnotu između dviju salvi Milanovićevih psovki, hvataju se za glavu. Prema istraživanju NOVA TV, u malo više od tjedan dana izgubili su 3,2%, dok je HDZ skočio za 2.5%. U prijevodu: povećali smo prednost nad SDP-om s 4,7 na 10,4%! A to je tek početak." napisao je HDZ u svojoj objavi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije