Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI IZBORI

HDZ: Imat ćemo svog kandidata za Zagreb, a priča o Vanđeliću nije istinita

Sastanak radne skupine za praćenje provedbe nepovratnih sredstava iz Fonda solidarnosti
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
02.02.2021.
u 22:28

Ističu da HDZ ide na izbore u Zagrebu s namjerom da pobijedi, kao što je i pobijedio u sve četiri zagrebačke izborne jedinice na parlamentarnim izborima

Hrvatska demokratska zajednica imat će svog kandidata za Zagreb na nadolazećim lokalnim izborima, poručuju iz te stranke. Demantiraju informacije koje su se pojavile u medijima, a prema kojima je Damir Vanđelić, privremeni ravnatelj Fonda za obnovu nakon potresa, postavljao uvjete za svoju kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika.

- Ništa od navedenog o nekakvim uvjetovanjima gospodina Vanđelića nije istina. Bespredmetno je tvrditi da bi gospodin Vanđelić uopće postavljao bilo kakve uvjete HDZ-u vezane za lokalne izbore. Uloga gospodina Vanđelića je vođenje Fonda za obnovu nakon potresa te o operativnim aktivnostima daje obavijesti članovima Vlade. Sve ostalo su medijske spekulacije - poručuju iz HDZ-a.

Ističu da HDZ ide na izbore u Zagrebu s namjerom da pobijedi, kao što je i pobijedio u sve četiri zagrebačke izborne jedinice na parlamentarnim izborima.

- HDZ će na vrijeme predstaviti svog kandidata i tim za Zagreb - zaključuju.

Ključne riječi

Komentara 7

MT
mel_torme
22:35 02.02.2021.

HDZ ima priliku pobiediti ako stavi Hermana. Istina je da je neiskusan, ali ionako gradonačelnik ne vodi grad nego oni koji ga kontroliraju. Bolje da gradonačelnika kontrolira HDZ nego bandićevi financijeri i gazde. Tomašević ionako nema šanse.

TH
theo
05:59 03.02.2021.

opel bez srama lažu kraddezeovci

RO
roland
23:45 02.02.2021.

Tomašević će prodati spiku mnogim neovisnim, mladim i urbanim ljudima! Točno će pričati ono što oni žele čuti. Ali mnogi od tih mladih, samo će deklartivno podržati Tomaševića, na izbore neće ni izići. Prije će 16.5.2021.otići na Sljeme ili van Zagreba, nego što će potrošiti vrijeme na glasovanje! Bandić će zato imati svoje vjerne glasače! Tomašević će nakon ovih izbora doživjeti politički kraj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije