Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pukla ljubav
Povratak na članak

HDZ i u Splitskoj županiji raskinuo koaliciju s "nevjernim" Kerumom

Pokrenut je zahtjev za razrješenje Pere Sapunara, Kerumova zeta, s mjesta predsjednika Županijske skupštine. Svi - HDZ, SDP i HGS - imat će svoga kandidata.

Komentari 5

KU
kukuriku
15:53 15.09.2010.

..a, di vam je oni \"friski-clanak\" od jucér,..di piju kavu Kosirica i Kerum??

VL
Avatar jovanhovan
jovanhovan
01:07 18.09.2010.

Keruma-kapitalistu za predsjednika. Sigurno bi bio bolji od dikobraza.

VL
JA
jankoprekobrda
16:37 10.09.2010.

Nisam kvalificiran za dijagnozu ali moje laicko misljenje Kerum je glumpan ali HDZ je stranka KRIMINALACA LOPOVA I PREVARANATA.

VL
JA
javno
20:22 10.09.2010.

Upravo sam se vratio sa ferija u Hrvatskoj, gdje sam proveo 6 tjedana. Razgovarajuci s dobronamjernim ljudima o stanju, stekao sam dojam, da vise nitko ne vjeruje niti u sadasnju Vladu niti u dobrobitnost prikljucenja Hrvatske u EU. Dogadjaji kao SRB, sudjenje u Haagu, dvostruko pravo glasa onima koji su nas do jucer ubijali i razarali nasu (a i svoju) Domovinu, ponovno stvaranje SAO KRAJINE uz blagoslov HDZ-a, balkansko okupljanje u Lipovljanima uz nazocnost predsjednika drzave, koji zeli povuci tuzbu protiv Srbije za genocid nad nesrpskim narodima u Hrvatskoj, stvaranje zajednicke balkanske policije, udruzenje zeljeznica SHS i puno jos toga, ni jedno od navedenog nije bio cilj Tudjmanove Hrvatske, Hrvatskih Dragovoljaca - branitelja niti u cjelini hrvatskog naroda. Clan sam HDZ-a i osnivatelj HDZ-a u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali pitam se, nije li vrijeme preispitati nasu savjest i ne pasivno samo promatrati kako danasnji HDZ vlada i kuda idemo. Ima jos dobrih i postenih Hrvata u HDZ-u, no oni su u manjini. Na moja pisma ne dobivam odgovore ili komentare, sa nama u svijetu se vise ne kontaktira dok nasa Hrvatska gubi identitet i neovisnost. Vas slucaj me je sokirao, jer dok u Srbu, Kumrovcu i Jasenovcu slobodno secu kriminalci i ubojice pod zvezdama i kokardama, mi smo sudjeni za Thompsonov koncert u slavu OLUJE, kao i Vi osobno za opravdani prosvjed u Srbu protiv onih, koji se spremaju opet na balvan revoluciju i komadanje nase Hrvatske. Nije li vrijeme da se branitelji udruze u politicku stranku i podrze drzavotvorne stranke na slijedecim izborima? Zar nebi pola milijuna branitelja bilo dovoljno da se sprijeci ponovna katastrofa imati jednog Mesica, Josipovica, Pusicku ili Milanovica na vlasti? Imate moju podrsku ali i svih Hrvata koji su se borili za Domovinu i svih koji je i danas vole. Samo naprijed, idemo dalje

VL
MA
malimirkec
17:49 11.09.2010.

@javno - uz dužno poštovanje braniteljima, nova stranka/vlast bi se trebala temeljiti na stručnosti i obrazovanju, inače ćemo ovako kako je sad u krug u nedogled. zapravo do bankrota.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.