Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga
Povratak na članak

HDZ: Čim prije rasvijetliti aferu 'devizne dnevnice'. SDP: Suglasni smo

"Znamo da državne institucije već provode određene radnje i apeliramo na njih da to čim prije, profesionalnije i transparentnije privedu kraju kako bi se znala istina, a odgovorni pozvali na odgovornost", poručio je HDZ-ov Jasen Mesić.

Komentari 4

DD
ddh
13:23 08.02.2017.

Bauk ima problema sa shvacanjem, ali ne i sa demagogijo, i laganjem. Jer kako stoji: "Bauk je zahvalio medijima što su izvršili svoju ulogu, kad su druge institucije malo "prespavale" slučaj, ali i dometnuo kako je to prilika institucijama da na popravnom ispitu taj ispit polože, da se krivci kazne, a novci vrate u proračun". On ne shvaca, da institucije netrabaju ici na nikakav popravne, jer je sve nastalo u vladi Baukovo velikog vodje Milanovica. A za nered u jednom uredu ili jednoj vladi, pa stim i za kradje ukoliko ih je uopce bilo, odgovoran je predsjednik vlad, a ne revizija ili DORH. To da on sada proziva institucije je ne samo bezobrazuk nego i izvrtanje istine do neba. Pa nje DORH ili revizija nezakonito uzimala (krala) novce iz drzavne kase u vladi, nego drugovi iz SDP-a i to svejedno kako se zvali. Bauk ako vec zeli nek dijeli lekcije lopovima iz vlastitog dvorista.

VL
BO
bobma
12:31 08.02.2017.

čim prije rasvijetliti HAVC, a ne jedni drugima pomagati u zataškavanju HAVC-a

VL
AO
ante.oreskovic75
14:40 08.02.2017.

Bauk i njegovi nauci znadu štap se radilo i radi kod njih.Jedino im je problem kako to podvaliti HDZu.Govorili su mi smo anđeli a oni kriminalci.Kako sada izdržati od straha tko će prvi propjevati?Čak su im i savjetnici ( i to kako izabrani) bili anđeli volonteri.Dajte najte se dalje ukopati i blato. ... i poslije Zorana Zoran!!!

VL
MI
Mimizo
13:36 08.02.2017.

kaže ovaj bauk da su ovi savjetnici radili besplatno pa zar ovo otkriće ga ne demantira ili on stvarno misli da u partiji nema kriminala hahaha pa ovo je tek početak šta će im se otkriti još kad njihov drug linić počne iznositi činjenice ipak je on bio njihov ministar financija i zna šta se radilo zato su ga i smjenili

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.