Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijave

HDSSB želi podići kaznene prijave protiv sudaca

buric
Anto Magzan/PIXSELL
13.03.2011.
u 12:17

Dok budem i zadnji dah udisao neću prestati širiti istinu o presudi Glavašu. To mi je životna misija. Nigdje ne idem bez dvije stvari - Biblije i ovih presuda, kaže Dinko Burić

U HDSSB-u najozbiljnije razmišljaju da protiv sudaca koji su sudjelovali u donošenju presude Branimiru Glavašu podignu kaznene prijave. Istaknuo je to pred novinarima u Osijeku njihov saborski zastupnik Dinko Burić osvrčući se na oslobađajuću presudu Vrhovnog suda Ivici Zbožilu i "zaštićenom svjedoku broj 06 u slučaju protiv Glavaša".

- Dok budem i zadnji dah udisao neću prestati širiti istinu o presudi Glavašu. To mi je životna misija. Nigdje ne idem bez dvije stvari - Biblije i ovih presuda - ponovio je Burić te dodao kako one predstavljaju "jednu od najozbiljnijih prijetnji za rušenje modernih temelja ustavnopravnog poretka Hrvatske".

- Među sudionicima u tom zločinačkom podhvatu nalaze se različite nevladine udruge, kao i one prosrpke te antihrvatske, poput Veritasa i Amnesty Internationala, ali i domaće državne institucije - poručio je Burić koji je Zbožila nazvao "lažnim svjedokom, a u čijem se 'biranom društvu' nalaze još i silovatelji kao i ubojice vlastitih žena".

Komentara 69

ST
stevica
12:36 13.03.2011.

Gospodine Buricu,svaka cast na odanosti a misljenja sam da ste 100% u pravu.Hdz je osudio glavasa ,zato sto je napustio kriminalnu organizaciju,to su isto radili i prema mesicu 1992g.To vam je ona politika gos. Buric,...TKO NIJE SNAMA ON JE PROTIV NAS..... To su svojevremeno bile fasisticke ideje(hitlerovske,cetnicke),a drugovi iz hdz se pozivaju na demokratiju i pitaju se zasto nas ne volite.....

OB
-obrisani-
12:41 13.03.2011.

Hmmmm......nije losa ideja dignuti optuznice protiv sudaca. Neki sudci zasluzuju kazne kao na primjer onaj za \"licko rukovanje\". Mnogi su svojim presudama nanjeli ogromne gubitke drzavi i narodu, a time zasluzuju kazne. Tu bi se dala napraviti velika cistka.

BE
beravi
13:44 13.03.2011.

da se glavašu sudilo za gospodarski kriminal u osijeku, dobio bi smrtnu kaznu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije