Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požega

HDSSB: U gradu nema ni želje ni ideje da se mladima pomogne

HDSSB
Ljiljana Marić/Večernji list
26.03.2012.
u 14:04

– Povratak u Požegu za mlade sigurno znači povratak na burzu jer nema radnih mjesta – smatraju HDSSB-ovci

– Situacija u gradu Požegi i Požeško-slavonskoj županiji poprilično je loša što znači da je loša i za nas mlade. Mladi sve više odlaze iz svoga grada, osim nezaposlenosti razlog tome je i manjak sadržaja, sportskih i društvenih – upozorili su Mladi HDSSB-a Požeško-slavonske županije na današnjoj konferenciji za novinare.

– Povratak u Požegu za mlade sigurno znači povratak na burzu jer nema radnih mjesta. Jedino što politika može učiniti jest to da poradi na otvaranju radnih mjesta. Dosadašnja gradska politika pokazala je da nema inicijativa za mlade, da nema ideja i vizija, pa tako i želje da se mladima pomogne – poručio je Dražen Đurović, predsjednik ŽO HDSSB-a i saborski zastupnik.

Marko Bulj, član Mladih HDSSB-a upozorio je da u gradu nema važnih sportskih sadržaja. Mladi još uvijek čekaju na izgradnju sportske dvorane na Ratarnici, natkrivenog bazena i atletskog stadiona.

– Svaki gradski kvart poput Babinog vira trebao imati barem sportsko igralište, a trebalo bi sanirati i sadašnja igrališta na rekreacijskom centru i na srednjoškolskom centru – upozorio je Bulj.

Igor Gelenčir kazao je da mladima nedostaje i jedno mjesto poput centra za mlade s raznim sadržajima.

Ključne riječi

Komentara 1

RO
rotten
21:35 26.03.2012.

he he obratite se gradskim političarima oni su magnet za investicije...toliko su dobar magnet da i oni koji žele investirati na kraju se predomisle pa odu u drugu županiju otvoriti pogone.... Uf zaboravio sam napomenuti da su oni ona caka na magnetu + i + pol al glavno da su magnet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije