Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hans-Werner Sinn:
Povratak na članak

'Talijanske banke izvlače milijarde i daju ih Nijemcima jer ste prerasipni'

IFO: Samo u ožujku izneseno je 27 mlrd. eura namijenjenih za gospodarstvo

Komentari 14

DU
Deleted user
12:00 11.04.2015.

ako je ovo istina a talijanske banke to rade svojim gradjanima.....sto onda rade zagrebacka i pbz pod vlasnistvom talijana....sti nam rade austrijske banke....madjarska...a ruske i turske koje se guraju....ocito smo pogodni za pljacku

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
11:54 11.04.2015.

Koji postotci koje kamate, mi smo propali jer smo sami sebe izdali i opljackali. Unistili smo sustav vrijednosti, sve normalno natjerali da izludi i sad smo na putu da postanemo totalno izolirani.

VL
PN
Pnatko
12:35 11.04.2015.

Glavno je da je Luković član trilaterale!? A Škegro prodao banke, Iz opljačkanog novca osnovao Questus fond i sada kupuje- prodaje po HRVATSKOJ. Želim ugodnu i laku noć Dorhu! A moji Hrvati i vama, pa glasajte za sto puta kloniranee političare iz 90 tih godina "demokracije".

VL
AN
anticenzura
12:53 11.04.2015.

Italijanska ekonomija je u depresiji iz istog razloga kao i Hrvatska. Italijansku Centralnu Banku posjeduju privatnici, privatne banke i Lobby, drzava nema ni cente udjela, samo placa ogromne interese na vanjske kredite isto kao i Hrvatska. Centralne Banke su zlo svih zala u Europi, i sve ih treba rastjerati i vartiti drzavama monetrani suverenitet. Ova mafija drzi u zatocenistvu 500 milijuna EU gradjana, manipulira trzistem, i pljacka drzave i stanovnistvo. Drzavama otimaju resurse, i nacionalno bogatstvo, infrastrukture i drzavna poduzeca, unistavaju javni sektor, a privatnicima unistavaju domacu proizvodnju. Kolonizirali su sve zivo, oni su u biti vlasnici drzava, kroje monetarnu politiku u drzavi, i ne samo monetarnu, a politicari su obicne marionete u njihovim rukama, a gradjani nemaju nikakvog prava glasa. Tipicno Feudalno doba.

VL
AN
Andautonija
12:00 11.04.2015.

Jednom medimurec, uvjek medimurec. Okreni se jednom tko nas cijelo vrijeme indirektno pomaze, otkada zaradujemo kruh kod Merkelice, medimurje se izgradilo iz Njemacke, ako vam to ne odgovara izaberite si velikog manipulatora Cacica sa Pusickomali nemojte kasnije plakati .

VL
Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
19:09 11.04.2015.

jasno je da je demokratski izabran Berlusconi bio uklonjen iz centara moći, da bi bio postavljen bankar Monti.. bez da se narod pita za išta, ne ponovilo se..iako je Berlu radio pogreške, ipak treba reći, nedemokratsko smjenjivanje je bio ružan potez, jer niko nema pravo da se izvana petlja u tuđe poslove i smjenjuje tuđe državnike

VL
AA
aabbcc
20:27 11.04.2015.

Poslije ce biti pomagaj Putine ! Spasavaj clanice EU od propasti i bankota.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
04:22 12.04.2015.

Prvi dio recenice je tocan: Banke izvukle iz Italije 27 miljardi Eura... To je i osnova problema , banke pljackaju gradjane i drzavu. Island je jedina drzava koja im je stala na kraj, lijepo su ih pustili da propadnu ii odu u bankrot a spasavali su vlastite gradjane, zbog kojih drzava i postoji a ne radi banaka. Novac is sluzi da ga oni koji ga stvaraju trose na sebe a ne da pune dzepove bankarskim lihvarima.

VL
DU
Deleted user
11:50 11.04.2015.

hdz hoce prevariti svoje glasace i ovce sa time da ako glasas za karamarka dobijes merkel i scheuble za sefa hrvatske drzave. to moze samo biti samo u smislu manipulatora, banaka i mafijasa. merkel i njemacka vlada nije dobrodosla u hrvatsku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.