Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mole da ih se oslobodi

Hamas objavio video trojice starijih taoca: 'Ne razumijemo zašto smo napušteni ovdje'

A person passes signs with the faces of people being held hostage in Gaza by the Palestinian Islamist group Hamas, in Tel Aviv
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/32
18.12.2023.
u 23:10

Video završava jednoglasnim riječima sve trojice muškaraca: "Ne dopustite da ostarimo ovdje"

Hamasovo oružano krilo objavilo je u ponedjeljak jednominutni video na svome kanalu na Telegramu koji prikazuje tri izraelska starija taoca kako mole da ih se oslobodi.

Muškarac, koji se predstavio kao 79-godišnji Haiem Bery, sjedio je između druge dvojice taoca sličnih godina, te je na hebrejskom govorio u kameru. Rekao je da je zatočen s drugim starijim taocima s kroničnim bolestima i da svi žive u vrlo teškim uvjetima.

"Mi smo generacija koja je sagradila temelje Izraela. Mi smo ti koji su utemeljili IDF (izraelske oružane snage). Ne razumijemo zašto smo napušteni ovdje", rekao je.

"Morate nas osloboditi. Nije važno pod koju cijenu", kazao je.

Video završava jednoglasnim riječima sve trojice muškaraca: "Ne dopustite da ostarimo ovdje".

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Prekid primirja u Gazi, Izrael nastavio s napadima

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar rubinet
rubinet
11:06 19.12.2023.

" trojice starijih taoca" ? Talaca!

DU
Deleted user
06:45 19.12.2023.

Trojice starijih talaca, ne taoca.

Avatar El Indio
El Indio
23:23 18.12.2023.

Mocni hamas starce, zene i djecu uzeli za talce za vrjeme hrabrog napada na Izraelske civile onda se skrivaju po tunelima ispod bolnica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije