Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
visoke tenzije u bih

Haliloviću prijete smrću nakon što je on zaprijetio Dodiku

halilovic
Screenshot YouTube
20.11.2012.
u 13:05

Ako ne budemo čuvali BiH, proći ćemo kao Palestinci kojima su uzeli sve, a sada im, iz dana u dan, uzimaju i živote – naglašavaju iz BPS-a.

Nakon što je prije desetak dana na Sarajevskoj TV ratni zapovjednik BiH armije Sefer Halilović zaprijetio Republici Srpskoj i njenom predsjedniku Miloradu Dodiku koji, kako je rekao, moraju "prestati provocirati i ponižavati", na adresu Bosanskohercegovačke patriotske stranke (BPS) danas je stiglo pismo u kojem anonimna osoba prijeti smrću predsjedniku stranke Haliloviću, javlja Klix.

– Bit ćeš ubijen usred bijelog dana i nasred ulice (...) pa se nećeš pred TV kamerama vaše TV praviti junačina i prijetiti našem predsjedniku – između ostalog navodi se u pismu.

Iz BPS-a istaknuli su da će o sadržaju pisma obavijestiti policiju te da je autor očito simpatizer Milorada Dodika.

– Sefer Halilović nastavlja svoju politiku očuvanja cjelovite države Bosne i Hercegovine, bez obzira na prijetnje i opstrukcije koje trpimo jer ako ne budemo čuvali BiH, proći ćemo kao Palestinci kojima su uzeli sve, a sada im, iz dana u dan, uzimaju i živote – naglašavaju iz BPS-a.

>>Halilović zaprijetio Dodiku 'da će s njim završiti po kratkom postupku'

 

Komentara 3

UN
unbekant
08:28 21.11.2012.

sve su prjetnje ozbiljne,i svaka ima svoju tezinu,pa tako i ova sto je upucena Halilovicu,jer mnoge su se obistinile,zato Halilovicu dobro otvori oci,i gledaj gdje stajes i hodas.......

JO
joOk3r
13:53 20.11.2012.

Citat:ako ne budemo čuvali BiH, proći ćemo kao Palestinci kojima su uzeli sve, a sada im, iz dana u dan, uzimaju i živote – naglašavaju iz BPS-a. Ovo je ziva istina! A kako je hrvatima u republici srbskoj?

OB
-obrisani-
16:06 20.11.2012.

obična propaganda u cilju dizanja prašine i rejtinga jednog marginalca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije