Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOZNATI NAPADAČ

Hakirali su HAK: Stranica autokluba jutros nedostupna, odgađaju se neki ispiti

UK: Hakeri napali centralni zdravstveni centar NHS Lanarkshire
Foto: Yui Mok
1/3
06.06.2023.
u 09:51

Tehnička pomoć na cesti pruža se putem broja 1987

Noćas je netko hakirao HAK, izvijestio je Hrvatski autoklub na društvenim mrežama. Naime, internetska stranica servisa je nedostupna, što je vjerojatno izazvalo probleme nekim vozačima, ali potencijalno i osobama koje žele položiti vozački ispit.

"Poštovani čitatelji i članovi HAK-a, Hrvatski autoklub noćas je pretrpio hakerski napad na svoje računalne servere, koji utječe na rad naših mrežnih stranica (www.hak.hr, www.revijahak.hr) i odvijanje naših online usluga, poput informiranja o stanju u cestovnom prometu", naveli su u objavi, dodajući kako rade na suzbijanju napada, otklanjanju posljedica te ponovnom uspostavljanju sadržaja i usluga.

– Vozački ispiti iz nastavnih predmeta Upravljanje vozilom i Pružanje prve pomoći provode se prema planu, a ispiti iz nastavnog predmeta Poznavanje propisa i sigurnosnih pravila provode se gdje je to moguće ili će biti odgođeni, ističu.

Napisali su kako će tijekom dana podnijeti prijavu policiji, a javnost će pravovremeno obavijestiti o ponovnom uspostavljanju sadržaja i usluga koji su trenutačno nedostupni.

Tehnička pomoć na cesti pruža se putem broja 1987.

VIDEO Nikad viđene snimke 41. Večernjakove biciklijade

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije