Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI DOZNAJE
Povratak na članak

Veliki derbi Hajduka i Dinama igrat će se pred punim Poljudom? Beroš: 'Samo uz jedan uvjet'

Ne trebamo ni spominjati da Hajdukovi i Dinamovi navijači čekaju na odluku Stožera kao zapete puške. Ako se ovaj pozitivni scenarij obistini, Hajduk kao klub s najvećom navijačkom bazom može računati na prodaju 35.000 ulaznica i spektakl na Poljudu u nikad napetijem prvenstvu.

Komentari 17

DU
Deleted user
13:06 23.02.2022.

mRNA/DNA cjepiva ne sprečavaju širenje zaraze prema tome nikakva COVID putovnica nema smisla, naprotiv COVID putovnice predstavljaju tehnokratsko-fašističku diktaturu. Uveli ste segregaciju u društvo usmjerenu protiv zdravih mladih osoba. Ako ne maknete COVID putovnice, to je dokaz da nema razlikeke između današnje Hrvatske i NDH, jer 1941 je NDH donijela rasne zakone koji su direktno bili usmjereni protiv Židova, Roma i slobodnih masona a 2021 nedemokratski izabrani stožer donosi zakon direktno usmjeren protiv necjepljenih možebitnih zdravih osoba. Nema tu nikakve razlike, treba stvari nazvati pravim imenom kada novinari neće. Sramota kako Ustavni sud podržava fašizam. To je tako jer je društvo trulo do temelja. Sramota kako Crkva šuti. Sramota kako kako maltretirate djecu sa maskama i cjepljenjem. Sramota kako novinari lažu. Da apsurd bude veći cjepivo koje nude je eksperimentalna genetska terapija koja nije prošla redovnu proceduru odobravanja cjepiva, a očigledno je da usput ima i veliki broj nus pojava i efekata, a što će biti za par godina, nitko ne zna. Da ne idemo dalje i ne spominjemo namjerno cenzuriranje efikasnih lijekova protiv COVID-a 19, kao i bilo cenzuriranje bilo kakve znanstvene rasprave.

VL
DU
Deleted user
13:08 23.02.2022.

Zašto više nitko ne spominje Izrael i da su imali duplo više umirlih nego mi?

VL
HR
hrxxx111
13:27 23.02.2022.

Beroš je nebitan, fejk i smara. Niti jedna mjera nije donjela neku korist. Hrpa krivih informacija, hrpa podilazenja HDZu. Odavno je trebao otici

VL
PR
Pravednik69
13:25 23.02.2022.

Ko će pucat penale za Hajduk?

VL
CR
crocro
13:47 23.02.2022.

Zamislite, može ali uz uvjet predočenja covid potvrde. I dalje misle na svetinju covid potvrdu. Ja kao preboiljeli i necijepljeni niti u primislio ne bih došao u okruženje potvrdaša. Daleko bi sigurniji bili da su rekli: "Svi koji žele na utakmicu neka predoče rezultat svježeg testa na covid". I kako bi ja sada kao testirani i zdrav pristupio u more potvrdaša koji se uopće ne moraju testirati ali im potvrada garantira da su zdraviji i sigurniji od testiranih i preboljelih. Ali poanta nije u tome. Poanta je u tome da su sva vrata svijeta otvorena samo za one koji su se cijepili svim dozama po redosljedu i sa čim više bustera na popisu, te se time dodatno šalje poruka za budućnost a to je da iako se ikada sve ukine i kada cijepljenje postane besmisleno, da će vjerojatno samo nekada davno cijepljeni koji još imaju negdje u prašini covid potvrde, da će možda samo oni moći zakoračiti gdje ostali necijepljeni smrtnici neće smjeti. Toliko se veličaju covid potvrde kao da će vrijediti stotine godina. Iako ja nisam cijepljen i prebolio sam covid, ne pomišljam na cijepljenje, pa makar mi zabranili izlazak s kućnog praga, zbog vas neistomišljenika upućujem vas da se cijepite s čim više buster doza kako bi uživali u slobodi u kojoj ne mogu uživati necijepljeni.

VL
Avatar crazy_bat
crazy_bat
14:21 23.02.2022.

Na "derbiju desetljeća"??? Ne pretjerujte....

VL
TA
Tajg
13:00 23.02.2022.

Napeta atmosfera! Zadovoljne sudije?

VL
JO
Joks56
15:52 24.02.2022.

Sami su priznali da im Europa ne znači ništa,nego samo pobjediti Dinamo pa makar i sa sudcima i penalima a onda baklje udari i tarapana e to ti je gajduk.

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
13:31 23.02.2022.

Pustite atmosferičare da vide europski klub zvanDINAMO ZAGREB. Svi na polud i na utakmicu Penalduk: Dinamo Zagreb

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.