Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon co-a i hpb-a

Hajdaš Dončić: Prodat ćemo ili dio ili cijeli Croatia Airlines

sinisa hajdas doncic
Dnevnik Nova TV screenshot
23.04.2013.
u 18:54

Naravno da ćemo paralelno uz to, uz procese koji već sada teku, u CA tražiti i nekog potencijalnog strateškog partnera. Ako on dolazi izvan EU, maksimalan udio bit će do 49 posto, kazao je ministar.

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić najavio je u Dnevniku Nove TV da Vlada planira prodati dio ili cijeli Croatia Airlines.

– Naravno da ćemo paralelno uz to, uz procese koji već sada teku, u CA tražiti i nekog potencijalnog strateškog partnera. Ako on dolazi izvan EU, maksimalan udio bit će do 49 posto, ako on dolazi iz EU, taj udio može biti i do sto posto – kazao je Hajdaš Dončić podsjetivši da je država dokapitalizirala CA s milijardu kuna te najavio da će Vlada u prvoj fazi sanacije tvrtke nastaviti s restrukturiranjem.

Cijeli intervju s ministrom možete pogledati ovdje.

>>Stjuardese Croatia Airlinesa pristaju na smanjenje plaće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije