Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje u zagorju

Hajdaš Dončić: Neću obećati avionsku liniju Gubaševo – Oslo

krapina,portal (1)
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
1/4
23.04.2013.
u 15:58

Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić posebno je istakao dva velika projekta koji se trenutačno provode u Zagorju – gradnju brze ceste te vodoopskrbnih sustava i pročistača

Uz Jurjevo, danas je svečanom sjednicom u krapinskoj Festivalskoj dvorani Krapinsko-zagorska županija proslavila svoj dan i 20. godišnjicu osnutka.

Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić posebno je istakao dva velika projekta koji se trenutačno provode u Zagorju –0 gradnju brze ceste te vodoopskrbnih sustava i pročistača. Vjeruje da svi zajedno možemo ostvariti bolje sutra za Hrvatsku, a tome će pomoći i skori ulazak Hrvatske u Europsku uniju. Obećao je i ponovni skori dolazak u Zagorje, u svibnju na Štruklijadu.

Ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić rekao je da neće Zagorcima davati obećanja tipa povezivanja avionskom linijom Gubaševa i Osla, no poziva sve Zagorce da rade na stvaranju boljih poslovnih uvjeta za razvoj gospodarstva. Dan županije Zagorcima je čestitala i potpredsjednica Sabora Dragica Zgrebec, župani susjednih županija te saborski zastupnici.

>>'Projektiranje brze ceste Varaždin – Krapina kreće 2015.'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije