Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentarao izbore

Hajdaš Dončić: I Franjo Tuđman je bio istinski ljevičar

Siniša Hajdaš Dončić
Duško Jaramaz/PIXSELL
23.05.2013.
u 16:04

Pa i Franjo Tuđman je u svojim počecima bio istinski ljevičar, to je činjenica. Čini se da su i njegovi sumještani prepoznali lijevu kao bolju opciju, rekao je Hajdaš Dončić

Pobjednička koalicija na županijskoj razini (SDP-HNS-HSS-HSLS-HSU) predstavila je na konferenciji za tisak Željka Kolara (SDP), novoizabranog krapinsko - zagorskog župana, koji je već u prvom krugu pobijedio Žarka Tušeka (HDZ) te najavila borbu u zagorskim općinama i gradovima i u drugom krugu lokalnih izbora.

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, ujedno i predsjednik zagorskog SDP-a Siniša Hajdaš Dončić pritom je zahvalio zagorskim biračima, uz primjedbu da je na margini priča o prvom krugu ostalo Veliko Trgovišće.

- U Trgovišću, gdje je na vlasti bio HDZ, a otamo je i prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman, su u drugi krug ušli Stjepan Pavliša (SDP) i laburist Robert Greblički. Pa i Franjo Tuđman je u svojim počecima bio istinski ljevičar, to je činjenica. Čini se da su i njegovi sumještani prepoznali lijevu kao bolju opciju - rekao je Hajdaš Dončić, naglasivši da zna da je ovaj tim uz upravljačku palicu Željka Kolara za Zagorje i dugotrajnije rješenje od četiri godine.

>>\'Tuđman je stvorio državu za narod koji je bio proganjan i u tamnici\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije