Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poginula žena

Hadžihafizbegović kazneno prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće

emir
Foto: Pixsell
1/10
14.10.2014.
u 12:45

Prekršajno je prijavljen i vozač automobila županjske registracije P. A.(46), koji je na preticajnom traku mijenjao kotač

Policija je Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini podnijela kaznenu prijavu protiv poznatog glumca Emira Hadžihafizbegovića, zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, jedna je teže, a jedna lakše ozlijeđena. Očevidom i vještačenjem je ustanovljeno kako je poznati glumac prekoračio dozvoljenu brzinu, odnosno nije je prilagodio uvjetima u prometu.

Kilometrima ispred mjesta nesreće bila su upozorenja o opasnosti i usmjeravanju prometa u jedan trak, a brzina je bila ograničena na 60 kilometara na sat. Prekršajno je prijavljen i vozač automobila županjske registracije P. A.(46), koji je na preticajnom traku mijenjao kotač, a također je vozio prebrzo.

Isto je tako zbog prebrze vožnje podnesena prijava protiv još jednog vozača osobnog vozila, te protiv vozača nepoznatog vozila zbog oštećenja prometne signalizacije i bijega s mjesta nesreće.

U Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj je priopćeno kako se intenzivno traga za nepoznatim težim vozilom, koje je porušilo svijetleću i drugu prometnu signalizaciju. Kažu kako je pitanje vremena kada će ga pronaći.

>>Nakon nesreće, Emir Hadžihafizbegović završio na operaciji ruke

>>U listopadu na A3 poginuli Toše i Dolores, Hadžihafizbegović doživio nesreću

Komentara 11

Avatar MarkoHR
MarkoHR
13:58 14.10.2014.

Očevidom i vještačenjem je ustanovljeno kako je poznati glumac prekoračio dozvoljenu brzinu, dakle brzina je bila ograničena zbog toga što se izvode radovi na cesti.. Emir to ograničenje nije poštovao, policija po sili zakona mora podnjeti prijavu protiv njega.

AF
ante.francetic.7
14:02 14.10.2014.

koliko znam emir pati od nesanice tako da se ovako nešto nažalost moglo i očekivat ali emir je tu najmanje kriv jedini krivac ove tragedije je zakonodavac koji nema adekvatne zakone za ljude koji boluju od raznih psihičkih poremećaja i takvima bez ikakvih kriterija i dodatnih kontrola dijele vozačke dozvole a tako isto se odnose i prema slabovidnim osobama a da o alkoličarima recidivistima ni ne govorim. tako da tko sve vozi još se malo nesreća i događa.

Avatar MarkoHR
MarkoHR
14:00 14.10.2014.

Zbog izvođenja radova na održavanju autoceste, bila je ograničena dozvoljena brzina kretanja tom dionicom. Očevidom i vještačenjem je ustanovljeno kako je poznati glumac prekoračio dozvoljenu brzinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije