Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pet dana za početak radova
Povratak na članak

HAC ima aktivan ugovor za sanaciju šahtova

Zbog tako sporog djelovanja nastale su kilometarske kolone na Uskrsni ponedjeljak

Komentari 19

DU
Deleted user
07:15 31.03.2016.

Da li u toj firmi ima netko tko nije uhljeb.

VL
KL
klek88
07:57 31.03.2016.

Za ovakove propuste isključivi krivac je neznanje u upravljanju i vodjenju prometa što znači organizacijski fijasko totalno neznanje!!!!

VL
CA
carcarevacarski
00:56 31.03.2016.

to se zove postavljanje klipova ,tradicionalno u hr

VL
Avatar nekakav
nekakav
06:56 31.03.2016.

ne kužim čemu ovakva vika i povika na autoceste? zato što je par uhljeba vozilo u koloni autocestom, kad su se vraćali sa produženog vikenda, s mora? pa zbilja smo prebogata zemlja, kad si to možemo dopustiti. da zbog dvadva vikenda u kojima u jeku turističke sezone dolazi do malo jačeg zagušenja autocesta, tj. dva tunela, mi idemo graditi i druge cijevi! samo zato da se turisti ne bi mučili u sporoj koloni, i to dva puta po 24 sata u cijeloj godini dana! u jednoj francuskoj, njemačkoj, za praznike su neopisive gužve. u jednoj moskvi pred par mjesec dana palo snijega da ne pamte nešto slično zadnjih 60 godina, stvorile se gužve ukupne duljine preko 3.000 kilometara. i nikom ništa, sve je to normalno u prometu. vi koji tolko vičete da su cijene tih radova previsoke budete očito morali s plaćama dolje ići, jer kad već ne cijenite tuđi rad, nema smisla ni do vašeg nešto naročito držati. sjetite se one lakrdije sa zadacima s mature, kad su nezadovoljni roditelji zvali ministra jovanovića. kako je završilo? koja je pouka? kakve su rezultate pokazala djeca? poražavajuće! oni, djeca, moraju učiti i naučiti. zaboravite političare, izbore, kao mjesto i trenutak da se nešto može promijeniti. vi, narod, se morate promijeniti. prestati od države očekivati sve.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
05:04 31.03.2016.

HAC laze.HAC je duzan odgovoriti na to pitanje kad se ga pita za razlog zaustavlja Ja promet a a pogotovo na tako vaznom Autoputu. Ovaj slucaj da sve mora napravili analiza ili bilo koje ispitivanje je propust HAC-a. Ovo namam nalici na Vladu Hrvatske koja isto tako uzvraca umjesto odgovora ona nam samo spomenuo cekajte Braco Hrvati da sve mi dogovorio pa cemo vam onda dati pravi odgovor . Hrvati su nauceni cekati zato su uvijek prevareni kako se Ono kaze cekaj Magare da trava narastaj. Da se nebi zavaravali drugi puta na izbore krenemo sa Vjera u Boga I Seljacka Sloga!

VL
Avatar deziderij
deziderij
07:37 31.03.2016.

HAC i sve druge firme s prefiksom HRVATSKE imaju Ugovor o šlamperaju jer to su hrvatske parazitske firme pod okriljem banana države HR koja je isto takva, nikakva jadna korumpirana, nesposobna i lopovska.

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
07:57 31.03.2016.

HAC-ovci tako dobro rade, uvijek su bri i jeftini, i druge firme obavljaju poslove umjesto njih .. Zato su i podijelili Uskrsnicu, jedni od rijetkih uspješnih i u Hratskoj :( Važno je raditi u HACu , sindikat im je super,r, kaj se sada nisu javili ???

VL
DU
Deleted user
07:24 31.03.2016.

Glavno je da oni imaju stočlanu upravu koja guta ogromnu lovu.

VL
MR
MrWho
08:06 31.03.2016.

Radi se o čistom šlamperaju i nemaru, očitom hrvatskom primjeru "vođenja" tvrtki u kojima su uprave poduzeća same sebi svrha. Zašto bi ti uhljebi trebali znati bilo što o tamo nekome šahtu koji bi u normalnom poduzeću bio saniran uu roku od 2 sata i bez ikakvih zastoja u prometu.

VL
OM
omolje
08:08 31.03.2016.

Jeli neki dan bila riječ da im je Jack Houdek upao u šaht, e ako je on oštetio šaht ima da ga on popravi a ne HAC. Zašto krivit državnu firmu zbog njegove ne pažnje. Hehe.

VL
DU
dubravkai16
09:20 31.03.2016.

Da, pa zato zatvore cestu u vrijeme blagdana za koje se na točno kada su. Nije to prvi puta da zatvore cestu i nitko ništa danima ne radi. Čemu su cestu zatvarali ako se ništa nije radilo. Sramota, za too nitko ne odgovara, a ministru će trebati 8 dana da saznazašto su ljenčine zatvorile cestu. Sramota! Turistička zemlja, ha,ha, ha!!!!

VL
AN
antuntod
10:29 31.03.2016.

U normalnim državama za ovakove propuste se odgovara.Gdje je sada Stanić da raspiše referendum.Nakon obavljenog zadatka je u škovacama.

VL
TH
than
10:30 31.03.2016.

Je pa kada su drzavni uhljebi pospajali Uskrs, pa tako dobili oko tjedan dana godisnjeg. Naravno da obicni sljakeri bez amenovanja uhljeba nisu mogli poceti raditi. Sto se tu imati za cekati neka izmisljena 'analiza'.

VL
ZV
Zvonko60
08:05 31.03.2016.

Farizeji prodavači magle . To je problem a ne partizani i ustase.Da se probude jedni i drugi sve bi....

VL
UN
unbekant
08:10 31.03.2016.

jednom gofna uvjek gofna

VL
TB
taras.buljba
06:10 31.03.2016.

to su idiotarije sta oni rade i koliko cjene onoga tko im placa tako je i bilo sta drugo izvrati stoku naopako jer mi smo tu zbog drzave i onih koji je vode.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.