Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga Vaga proziva

'Habuš obmanjuje, natječaj za zbrinjavanje otpada nije raspisan'

\'02.11.2011., Prostorije HNS-a, Varazdin, Novoizabrani gradonacelnik Grada Varazdina Goran Habus Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
Marko Jurinec/Pixsell
27.06.2012.
u 14:50

Vijećnici Vage inicirat će sazivanje izvanredne sjednice Gradskog vijeća te tražiti očitovanje gradonačelnika Habuša i njegovih zamjenika zašto se alarmantni ekološki problem u Varaždinu ne rješava.

Udruga Vaga poziva na osnivanje stručnog povjerenstva koje će riješiti problem odlaganja otpada, kada to postojeća vladajuća garnitura nije u stanju učiniti. Štoviše, u posljednjih šest mjeseci, zbog nesposobnosti da riješi taj problem, stvoren je dodatan trošak građanima od gotovo 800.000 eura, navodi se u priopćenju udruge Vaga te se dodaje:

– Zbog svega, vijećnici Vage inicirat će sazivanje izvanredne sjednice Gradskog vijeća na koju će se ujedno pozvati i predstavnici resornog ministarstva i inspekcije zaštite okoliša te tražiti očitovanje gradonačelnika Habuša i njegovih zamjenika zašto se alarmantni ekološki problem u Varaždinu ne rješava.

U priopćenju udruge Vaga ističe se i da se Habuš obvezao na trenutačno raspisivanje natječaja i odabir ponuđača za zbrinjavanje otpada, na osnovu čega je i ishođena privremena odgoda odluke o zabrani baliranja i odlaganja otpada u Brezju, a što dosad nije učinjeno.

Iz Vage napominju da je Habuš još jednom obmanuo javnost.

Komentara 2

ŽJ
Željezni Jo
15:32 27.06.2012.

Sada svi u čudu, a zaboravljaju tko mu je "tata"- Radomir Čačić Šoferčina!

JO
JORGOVAN
11:06 28.06.2012.

Ne simpatiziram Habuša, al ko se našao da mu prigovara i da ga proziva. Dakle, lik kojeg je Čačić postavio za upravitelja bolnice u Vž. Toplicama po isključivo stranačkoj liniji dok je još Ratko bio župan Vž županije. Lik kojiji je promijenio skoro sve političke opcije u gradu Varaždinu, i još je tužio novinara koji se usudio to javno objaviti! Dalje ne bih, ali dolaskom u Varaždin, na tabli uz naziv grada trebao bi biti pozdrav: DOBRO DOŠLI U VELIKU POLITIČKU IGRAONICU (2007-2012 i nastavlja se)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije