Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomaganje u zločinu
Povratak na članak

Haag o reviziji presude Šljivančaninu za Ovčaru

Veselin Šljivančanin osuđen je prošle godine na 17 godina zatvora. Ovo je prvi put u povijesti suda da razmatra žalbu na pravomoćnu presudu.

Komentari 9

OB
-obrisani-
12:53 14.10.2010.

E gp poeto, evo jedna stara, stara U dubini zemlje patuljci nam kuju kame Još ljuće i duže Vile u planini pletu konopce nove Jedemo malu djecu Po noći pijemo krv Topovi vise sa ramena, u nas oštar je zub.... Bolje vam je s nama neimati posla... Zar vam nije bilo dosta..

VL
R7
rolf-77-55
12:23 12.10.2010.

Veseline,Veseline krivo ti je ime.Zalostine,Zalostine to ti je tvoje ime.

VL
BR
brgr
14:24 12.10.2010.

Glavni krivci za Ovcaru nisu bili tada vojnici JNA pod komandom Veselina Sljivancanina,nego razno razni koji su dosli kao dobrovoljci da ratuju u Vukovar o kojima nitko nije imao kontrolu sta rade. Nije ovo jednostavan proces ,posto Sljivancanin nije ni pod kojim slucajem zapovjedio streljanje ranjenika na ovcari,ja smatram da je on zrtveno janje dato Haagu da se oni smire ,kao i general Gotovina to su dva mlada Oficira koja su zrtvovana od svojih novo nastalih drzava,dva oficira koja su radila svoj posao i nisu dozvolila bilo kakav zlocin,takvi ljudi su smetali tadasnjim vlastima u Srbiji i Hrvatskoj. Ja mislim da ce Veselin Sljivancanin biti mozda cak i pusten kao i Ante Gotovina.

VL
Avatar netstoper
netstoper
14:34 12.10.2010.

Poslije onakve agresije,rušenja,ubojstava,odvođenja u logore po srbiji 5g. zatvora... KATASTROFA... Ovaj \"haški sud\" i EU je \"apsolutno identičan\" kao \"gay-pederska parada\" po nekim gradovima...

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
15:53 12.10.2010.

@brgr....ne uspoređuj neusporedivo. Šljivančanin, Mrkšić i ostala bagra na čelu s Kadijevićem, Adžićem (koji nisu čak nit optuženi) su imali iza sebe dugo godina slagan sustav, organizaciju i institucije. Mogli su što su htjeli i kako su htjeli, a kontrolirali su isto koga su htjeli. isti taj tvoj Šljivančanin je završio silne vojne škole pa je mogao nešto znati i o zapovjednoj odgovornosti i o postupanju prema zarobljenicima...e sad tu dolazimo do bitnog. Ranjenici iz bolnice su za njih bili samo \"ustaška banda\" i ništa više. Sve što se potom dogodilo ti je \"ponos i dika srpskoga vojnika\"...general Gotovina je sasvim druga priča i ne tiče te se !!!

VL
KU
kukuriku
18:23 12.10.2010.

..ma triba mu opaliti 170 godina przuna...(a zasto je bija zabranija snimanje Divljih-Cètnickih-pijanih-Hordi ?..i to u Diretnom TV programu)

VL
GP
GP66
07:16 13.10.2010.

Ti ne znade mreti kraj slomljenog mača, Na poljima rodnim, braneći ih časno. Kitio si cvećem svakog osvajača, Pevajući mu himne, bestidno i glasno. Slobodu si večno, zakržljaja raso, Ček`o da donesu tuđi bajoneti, Po gorama svojim tuda stadao pas`o,`o, Jer dostojno neznaš za slobodu mreti. Pokaži mi redom Viteze tvog roda, Što balčakom s ruku slomiše ti lance, Gde je Karađorđe tvojega naroda, Pokaži mi tvoje termopilske klance. S tuđinskom si kamom puzio po blatu, Skrvološtvom zvera, pogane hijene, Da bi mučki udar s leđadao Bratu, I ubio porod u utrobi žene. Još bezbrojna groblja zatravnila nisu, A krvavu kamu u nedrima skrivaš, Sa vešala starih novi konopac visi, U sumraku uma novoga gazdu snivaš. Branio si zemlju od nejači naše, Iz kolevke pio krv nevine dece, Pod znamenjem srama uz imena us.aše, Stavio si Hrista, slobodu i Svece. U bezumlju gledaš ko će nove kame, Oštrije i ljuče opet da ti skuje, Čiji li ćeš pušku obesiti o rame, Ko najbolje ume da ti komanduje

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
22:39 13.10.2010.

@GP66....a jel to neka vaša istorijska il nešto o boju na Kosmetu il morti neka o onim kaj su u \"bolidima\" tutnjali autocestom >:-))

VL
MI
Miro
13:59 11.12.2010.

POKAZLI STE NA DJELU KAKO \"ZNATE MRETI\" KADA VAS JE STIGLA PRAVDA DOČEKANA. A SAD \"PEVAJ PESME\" VAŠEG JUNŠTVA OD KOSOVA POLJA PA SVE DO KNINA, KAD BEZGLAVO POBEGOŠTE IZ ZEMLJE KOJU STE MRZILAČKI PALILI U UBIJALI STVARNU HRVATSKU NEJAČ I PJEVALI KANIBALISTIČE PJESME: SLOBODANE DONESI SALATE, BIT ĆE MESA KLAT ĆE MO HRVATE. VAŠE JE JUNAŠTVO KLANJE CIVILA, ŽENA, DJECE, RANJENIKA, MASOVNO UBIJANJE 8 TISUĆA SREBRENIČANA, KOJE STE KAO ŽIVOTINJE UBIJALI I KALLI. NJIHOVA KRV NA VAŠ POROD!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.