Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje šefu HNB-a
Povratak na članak

Guverner Boris Vujčić imenovan jednim od nadzornika Europske središnje banke

Uz Vujčića, u Upravljačkom odboru su još samo guverneri Španjolske, Francuske i Nizozemske središnje banke

Komentari 6

Avatar deziderij
deziderij
06:57 04.11.2016.

Pa normalno. Izabrali su svog igrača. Hrvatska je ionako banana država i živa sprdačina za svaku ozbiljnu zemlju. Tko to nas ozbiljno zarezuje ? Svaki sitnobezubi pučanin ove tvorevine od države koji misli svojom glavom vidi što i ja - vidi raspašoj mafijašku državu.

VL
DU
Deleted user
07:39 04.11.2016.

Sad će Petrov i Grmoja pisati protestno pismo.

VL
RP
rpzagreb
19:05 04.11.2016.

Živimo u zemlji u kojoj prosječni ljudi ne priznaju niti poštuju obrazovanost, znanje i stručnost što samo jasno pokazuje nivo IQ. Velika većina je podložna stranačkim okovima i imputiranim mišljenjima svojih strančkih vođa, nitko i ništa ne vrijedi ako se ne uklapa u nečije stranačke okvire. Nestali su kriteriji vrijednosti i poštovanja prema znanju a to sve vodi u primitivizam u kojem hrpa političara besramno manipulira ljudima koji nisu u stanju misliti svojim glavama, imati vlastite stavove. Najgore od svega što takvi stavovi izokreču dobro i vrijedno u loše i bezvrijedno.

VL
DU
Deleted user
19:07 04.11.2016.

Svi koji rade protiv interesa moga hrvatskog naroda dobro dosli su raznim sredistima moci.

VL
KI
killthesnake
08:08 04.11.2016.

Izabrali Hrvatskoga neprijatelja broj jedan , broj dva su HDZ-MOST , broj tri SDP+sateliti..... Niti jedna od tih stranaka nema namjeru mjenjati zakon o HNBu , po direktivi Berlina i Amerike novac mora ostati u rukama tlačitelja !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.