Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filmski prizori

Gusta magla u Londonu prizemljila više od stotinu zrakoplova

magla london
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/14
11.12.2013.
u 18:52

Londonske ulice u srijedu su izgledale poput prizora iz nekog filma o Jacku Trbosjeku

Londonske ulice u srijedu su izgledale poput prizora iz nekog filma o Jacku Trbosjeku. Gusta magla od koje se nije vidio prst pred nosom paralizirala je brojne segmente života u britanskoj prijestolnici, a posebno su “stradali” oni koji su trebali odletjeti Iz Londona ili sletjeti u njega. Zbog guste je magle prizemljeno više od stotinu zrakoplova. I aerodrom u Southamptonu također je zatvoren zbog guste magle.

Nekima ipak ni magla nije smetala kako bi u blizini Big Bena izrekli sudbonosno da pa je tako Reutersov fotograf u gustoj londonskoj magluštini uspio uloviti prizor bjeline mladenkine vjenčanice i buket bijelih ruža u njezinoj ruci.

>>Neobična magla "progutala" Dubrovnik

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije