Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJED VIROVITICA

Grupa mladih šetala i skandirala 'Kiro, lopove' !

facebook
Foto: Maja Šantoši /Pixsell
1/5
12.03.2011.
u 17:10

HDZ mora otići kako bi mladi i generacije koje dolaze imali budućnost, kaže Saša Horžić

Virovitica – Predvođeni  organizatorom mirnog prosvjeda Sašom Horžićem (27) grupa od pedesetak mladih 'Facebookovaca' i građana Virovitice danas je od 14 prosvjedovalo u središtu grada Virovitice, a potom su 'naoružani' transparentima u kojima pozivaju premijerku Kosor na ostavku, a HDZ kao kriminalnu organizaciju, krenuli u šetnju gradskim ulicama uzvikujući parole: 'Kiro, lopove', 'Jopa, izdajnik', 'Kirina pred pravdu' i druge…Prosvjednici su se kratko zadržali ispred stana saborskog zastupnika Josipa Đakića uzvikujući parole, a potom su došli do zgrade Županijske skupštine gdje su skandirali protiv župana Tolušića. Fotografirali su se, a potom su, uzvikujući parole, prošli kroz skroz gradski park i središte Virovitice da bi potom ponovo stigli na Trg kralja Tomislava odakle su i krenuli u prosvjed. – Do večeri ćemo još po koji put prošetati gradskim ulicama na kojima ćemo ponoviti zahtjeve da HDZ-ova vlast mora otići kako bi mladi i generacije koje dolaze imale budućnost, izjavio je Saša  Horžić.  Prosvjed, koju je jedna tročlana policijska ophodnja, pratila na pristojnoj udaljenosti, prošao je bez incidenata.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:38 12.03.2011.

konačno su ljudi shvatili što to znači HDZ.....genetski poremečaj u mozgu.koji nije u stanju kontrolirati kleptomaniju....

OB
-obrisani-
19:18 12.03.2011.

Rambo 5, šta je radiš na normu, i jedna dobronamjerna sugestija idi na instrukcije iz HRVATSKOG jer i tebe j.ebe gramatika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije