Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sramotne poruke

Grmoja objavio gnjusne prijetnje koje je dobio: 'Jesi li spreman gledati svoje najdraže kako leže u sanduku?'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
06.07.2021.
u 13:06

I sada molim i preklinjem sve koji me podupiru da na mržnju i uvrede nikad ne uzvraćamo mržnjom, napisao je Grmoja

Nakon što je novinarima danas u Saboru otkrio da je primio prijetnje smrću upućene i njemu i njegovoj obitelji, Mostov Nikola Grmoja na svom Facebooku objavio je dio poruka koje je dobio. "I sada molim i preklinjem sve koji me podupiru da na mržnju i uvrede nikad ne uzvraćamo mržnjom. Dopustimo drugima da slobodno iznose svoje stavove i uvjerenja, više se slušajmo, a manje vrijeđamo", poručio je Grmoja u svojoj objavi. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Noćas sam u inbox na Facebooku primio prijetnje smrću upućene ne samo meni nego i mojoj obitelji! Uz salvu gnjusnih uvreda upućeno mi je nekoliko konkretnih i nedvosmislenih prijetnji, a najviše su me uznemirile one upućene mojoj obitelji.

Prvo poruka: “Jesi li spreman umrijet za svoja uvjerenja”, “Jesi li spreman gledat svoje najdraže kako leže u sanduku?” uz sliku djevojčice/djevojke, žene i starije žene u mrtvačkom sanduku kao i poruku “ Oj Nikola, neka neka, duboka te jama čeka” i mnoge druge prijetnje!

Da su prijetnje upućene samo meni ne bi to prijavljivao policiji ali ovako sam prisiljen. Ovo je posljedica medijske harange u kojoj mi nije bilo dopušteno da iznesem kritiku LGBTQ politika i propagande iako sam cijelo vrijeme pozivao na poštivanje svake ljudske osobe neovisno o uvjerenjima i seksualnoj orijentaciji.

I sada molim i preklinjem sve koji me podupiru da na mržnju i uvrede nikad ne uzvraćamo mržnjom. Dopustimo drugima da slobodno iznose svoje stavove i uvjerenja, više se slušajmo a manje vrijeđamo. Imajmo poštovanja za svakog čovjeka. Ova Hrvatska pripada svakom njenom građaninu, neovisno o vjeri, naciji i seksualnoj orijentaciji.

Neću dopustiti da se svaka kritika agresivnih LGBTQ udruga i njihovih politika prikazuje kao mržnja i isključivost. To je put u totalitarizam. Branit ćemo naše vrijednosti, nećemo dopustiti da nam se nameću sulude ideje da su biološke datosti i rod nisu povezani te da je rod društveni konstrukt. Naše vrijednosti ćemo braniti i nećemo se dati ustrašiti. Kako bi se smirile tenzije namjeravam ne potencirati ovu temu do konačnog predstavljanja zakonskih rješenja koje planiram za jesen."

.

Podsjetimo, Mostov zastupnik, kojeg su neki mediji, političari i LGBTIQ udruge optužili za homofobni ispad i kopiranje totalitarne agende Viktora Orbana, naglasio je danas kako o pravima seksualnih manjina uopće nije govorio niti je u istoj rečenici spomenuo osobe homoseksualnih sklonosti i pedofile. Propaganda je jedno, a pravo nešto sasvim drugo, rekao je. "Svatko u slobodnoj zemlji može hodati za svoja prava i ja s tim nemam nikakvih problema“, odgovorio je na upit je li Zagreb Pride za njega propaganda.

Ključne riječi

Komentara 54

Avatar B.Geserit
B.Geserit
13:20 06.07.2021.

Prvo su tražili da ih se skine s liste psihičkih poremećaja... Pa su tražili da ih se ne diskriminira pri zapošljavanju i na poslu... Pa su tražili da budu vidljivi u društvu paradom... Pa su tražili da im se zakonski prizna partnerstvo... Pa su uzeli cijeli mjesec za lgbt aktivnosti ... Pa sad traže pravo na umjetnu oplodnju o našem trošku... Pa da im se omogući udomljavanje i bez sumnje i posvajanje uskoro... Pa svako malo uvode nove devijacije na svoju listu (dok ne uguraju braću pedofile?) ... Pa sad traže "fluidni spol" ma što to bilo i mogućnost da 10-godišnjaci odlučuju o svom spolu... Pa sad još žele odgajati našu djecu po školama...... A za sve to vrijeme, cijelo vrijeme, tvrde da traže "samo"!? I na kraju tog "samo" Prijetnje Smrću cijeloj obitelji. P.S. ..Ni malo ne sumnjam da ovaj sukob između lgbt+++ aktivista i Grmoje koriste sasvim treći. Oni kojima je Tito trpao homoseksualce u zatvore zbog "devijantnog ponašanja" i oni koji (kao sto vidimo iz jednog posta) još sanjaju Hrvate na Ovčari....

DU
Deleted user
13:21 06.07.2021.

Crveni su inače poznati po toleranciji... dok se slažeš s njima, a ni tad nije sigurno :D

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
13:16 06.07.2021.

Zasto LgBT zanimju djeca , sami znate odgovor , zato ovdje nema komenatar , istina je voda duboka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije