Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskorištavanje položaja
Povratak na članak

Grmoja nakon presude ravnatelju vrtića: Ovo je rezultat Mostovog uvođenja reda u Metkoviću

Bivši ravnatelj Dječjeg vrtića Metković (F.V.) osuđen je na godinu dana zatvora uvjetno te da je dužan isplatiti vrtiću 68.732,34 kune, uvećano za zatezne kamate.

Komentari 3

DU
Deleted user
13:25 11.01.2017.

ovaj lik neka najprije objasni zašto se nije na izborima kandidirao u svojoj izbornoj jedinici ( 10. ) pa onda neka govori o bilo kojoj temi što god želi, svašta, hvala

VL
Avatar tetina
tetina
13:50 11.01.2017.

Grmoja bi se bavio visokom politikom a ne vidi nista dalje od Metkovica. . Pogledaj Grmoja malo u susjednu opcinu.

VL
AR
arwin
13:49 11.01.2017.

Pa zar je neka novost kako se organiziraju natječaji za izlete, vannastavne aktivnosti u školi ili dodatne aktivnosti u vrtiću!? Sve je to privatno leno ravnatelja i njihovih kompanjona koji na taj način poboljšavaju svoje male prosvjetarske plače. Svi too znaju ali se u to ne dira. Dok ne počnu završavati u zatvorima i dok bude sprege lokalnih političara i politički imenovanih ravnatelja koji o njima ovise to će bti tako.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.