Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOST
Povratak na članak

Grmoja: Brkić je bio ključan u dogovaranju koalicije HDZ-a i HNS-a

Grmoja smatra kako u HDZ-u "nema nikakve nove struje" jer predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića zbog koalicije s HNS-om sada napada Miro Kovač koji se također kandidirao za predsjednika HDZ-a. a i sam je bio dio tog dogovora

Komentari 10

DU
Deleted user
16:56 11.02.2020.

Oćito da je Vaso sudjelovao u dogovaranju kukavičje koalicije. Pa dragi Vaso, nisi samo ti branio Hrvatsku, pa sad prodaješ pamet o hrvatstvu, ima puno većih junaka i Hrvata koji nisu izdali svoj narod. Ti činiš upravo ono što su neki nepismeni partizani činili. Ti bi bio kao borac veći od drugih, e majstore nisi ti taj.

VL
AN
antonelić
18:37 11.02.2020.

sada saznajemo da je jedini pozitivac u preslagivanju vlade bio domoljub pupovac ... jadna majko ! ...

VL
KA
Kal
17:44 11.02.2020.

Kad su u mostu bili izbori nisam nešto puno mogao pročitati puno izjava od ljudi iz drugi stranaka baš će onaj član HDZ koji ima pravo glasati držati do Grmojinog mišljenja.

VL
GE
genex
16:34 11.02.2020.

grmoja, bolje i s crnim vragom i hns-om nego s vama.vi ste nešto najgore što se pojavilo na hrvatskoj političkoj sceni.veliki stručnjaci za inu i agrokor. ako baš hoćeš znati plenkoviću zamjeramo obračun sa hasanom, esih i glasnovićem. plenki je odveo hdz previše lijevo i zato će izgubiti sljedeće izbore.

VL
AM
AMD------------------------
14:54 11.02.2020.

korektno, ni jedan jedini nije drugo nego samo neobrazovaniji od plenkovica. hdz moze slobodno izabrat vesnu pusic za presjednicu, barem ce svuci sa njih lazno domoljublje.

VL
VA
valerio
14:59 11.02.2020.

Meni je drago da HDZ koalira s liberalima. Nadam se da će i u budućnosti povlačiti takve poteze.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.