Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR VANJSKIH POSLOVA
Povratak na članak

Grlić Radman o Milanovićevom prijedlogu blokade Finske i Švedske: 'To je ucjena'

Grlić Radman je rekao da nakon prihvaćanja zahtjeva Švedske i Finske potom sve ovisi o parlamentima država članica NATO-a kada će ratificirati sporazum.

Komentari 13

UD
Udbaš
17:45 18.05.2022.

Ovo izgleda otprilike ovako: sin otme drugom sinu ono što je nedvojbeno njegovo. Otac se pravi grbav, čak pomaže nasilniku, iako ga oštećeni sin moli za pomoć i iako bez problema može ispraviti stvar. U međuvremenu kćer doživi ugrozu i treba pomoć oštećenog sina. Otac traži da joj pomogne. On joj ne duguje ništa ali će je, uz ozbiljan rizik za sebe, uzeti u zaštitu ukoliko otac prestane pomagati nasilnom sinu i naredi mu da vrati oteto. Dakle, pravedni sin će biti i više nego pravedan pa će se izložiti riziku da pomogne sestri, a zauzvrat za sebe ne traži ništa nego pravdu. Koga tu Radman vidi kao negativca?

VL
DU
Deleted user
15:30 18.05.2022.

Hmmmm. Nedvojbenu ? Kako to može reći, a Predsjednik države govori nešto sasvim drugo. Teško povjerovati da ministar vanjskih poslova ne zna što o tome misli predsjednik ili ga ignorira ? Tko je Grlić Radman uopće ? Dal je ikadaje ikada izrekao ma i jednu suvislu rečenicu od kada je na toj funkciji ? Osim što sluša.

VL
Avatar Cohen
Cohen
20:07 18.05.2022.

Nobila će opsjedati i predsjednik. Od 1 do 10, koliko će mu teško biti odabrati stranu?

VL
BA
banini
18:04 18.05.2022.

Vidjet ćemo uskoro kako će nas ucjenjivati "dežela" za ulazak u Schengen. Pa jesmo li zaboravili kako su nas ucjenjivali za ulazak u EU (pritom su imali debelu podršku A. Merkl) i prisilili nas na arbitražu za granicu na moru. I daih nisu pritisnuli Ameri, nebi nikada bili u EU, ili bi nam granica u moru išla po obalnoj liniji Istre.

VL
VO
vorda400
23:47 18.05.2022.

Kako naivan moraš biti da misliš kako nam Slovenci neće zabiti kajlu ako imaju mogućnost? A Hrvat u ruskom zarobljeništvu bude vidio gdje su završili Hrvati iz Staljingrada tak da naša diplomacija nebude tom čovjeku ništa pomogla ustvari ima veću šansu da ga razmjene za ruske zarobljenike ali kako su sada počela "suđenja" za zločine mislim da bi i Rusi mogli napraviti nešto slično pa budu ovakvi volonteri služili kao dobar primjer i dokaz da u Ukrajini ratuju plaćenici nacisti i tko zna tko drugi pa bi mogao završiti doživotno u kakvom radnom logoru kako Ukrajinci prijete zarobljenim Rusima doživotnim zatvorima za zločine protiv civila

VL
UG
ugroženi
17:23 18.05.2022.

Pa naravno da je ucjena. Što je tu sporno? Pravo je pitanje zašto se nekoga mora ucjenjivati drugim pitanjem da bi osigurao primjenu ustava. To bi bilo na njihovu a ne našu sramotu. Što tu glumi?

VL
Avatar madcap
madcap
16:35 18.05.2022.

Kad priča o BiH, podsjeti malo na Lavrova kad priča o Ukrajini...

VL
Avatar Bruno
Bruno
13:27 18.05.2022.

Milanovic postaje polako protuustavni pacijent, dosta je sramote.

VL
DU
Deleted user
14:18 18.05.2022.

Ministre nema tu nikave ucjene! Ucjena bi bila traženje nečega što nam ne pripada. Koliko znam Hrvati u BiH su konstitutivni narod i tražiti za njih prava koja im pripadaju, ništa više i ništa manje, nikako ne može biti ucjena! Prestanite beskičmenjaštvo i kukavičluk ove i prethodnih vlada (između ostalih i one Milanovićeve) pravdati besmislicama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.