Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMKA IZ ZAGREBA

Greška kakva se ne ponavlja: Htio je zaobići policiju pa napravio prekršaj. Krenuli su za njim...

Magla u večernjim satima na zagrebačkim ulicama
Tomislav Miletic/PIXSELL
04.01.2024.
u 11:20

Jedan je vozač u Zagrebu napravio kobnu grešku na semaforu. Pokušao je zaobići policijsko vozilo koje je čekalo zeleno svjetlo. Ubrzo su ga uhvatili.

Jedno policijsko vozilo čekalo je rano ujutro na semaforu na zagrebačkoj Trešnjevci da se upali zeleno svijetlo. No ono što se dogodilo ni oni nisu očekivali. Jedan ih je vozač odlučio zaobići iako je pri tome morao napraviti veliki prekršaj.

No to ga nije zaustavilo, pa je skrenuo preko pune trake. Policija je odmah krenula za njim s upaljenom rotacijom. Čitatelj koji je poslao snimku portalu 24 sata ispričao je kako su vozača koji je napravio prekršaj policajci vrlo brzo stigli. 

Video incidenta na cesti možete pogledati OVDJE

VEZANI ČLANCI 

VIDEO Na cesti kod Sv. Ivana Zeline jurio bik

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije