Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I tako pet godina

Požalio što je svakoga dana redovno išao u školu, nije izostao ni dana

škola
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
05.10.2016.
u 11:07

Dobio je samo certifikat, priznanje na papiru i nalivpero za svoje redovne dolaske u školu.

Sam Stannard nikada u zadnjih pet godina nije izostao s nastave. Ovaj 16-godišnjak iz Brightona u Engleskoj čak se i žrtvovao toliko da nije išao na obiteljske odmore i uspio je svladati prehlade kako bi oborio rekord.

Iako je uvijek bio među učenicima koji su prisustvovali nastavi sto posto, nikada nije osvojio glavnu nagradu, Appleov iPad.  Dobio je samo certifikat, priznanje na papiru i nalivpero za svoje redovne dolaske u školu.

Kada bi mogao vratiti vrijeme, drukčije bi postupio

Zbog svega je gorko požalio i poručio da mu je krivo što je propustio obiteljske odmore poput skijanja. Njegov otac također je žalostan zbog sina i smatra da je upravo on trebao dobiti prestižnu nagradu. "On je bio malo razočaran s onim što je dobio, nalivperom, nakon što je redovno dolazio na nastavu cijelu školsku godinu", rekao je Samov otac.

"Moja obitelj odlazila je na skijanje gotovo svaku godinu, a kada je išla u veljači, nisam išao s njima. Svaki put sam izostao i zbog toga sam bio malo nesretan. Ali tako to ide", rekao je razočarani učenik.

"Kada bih mogao vratiti vrijeme, vjerojatno bih otišao na skijanje", dodao je, piše Metro.

> > Ima li ovaj učenik najbolju ispričnicu

Ključne riječi

Komentara 2

G4
G_4
11:38 05.10.2016.

U ovoj priči se ne zna tko je lud tko zbunjen, a tko NEnormalan. Očito roditelji imaju novaca kada idu na skijanje pa su sinu mogli kupiti Ipad već nakon prve ili druge godine, a i kakvi su to roditeljii da idu na obiteljske odmore i ostave sina od 11god na dalje da bude sam dok su ovi na skijanju. Pa tu socijalna služba ima posla, a ne da se još žale što ovaj nije dobio nagradu jer se žrtvovao radi svoga znanja.

Avatar maxist
maxist
12:49 05.10.2016.

Pobjednik ima kuma u komisiji ? ...naime sudim po hr praksi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije