Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burne reakcije
Povratak na članak

Grčki ministar obrane: 'Stanovnici su ilegalnom gradnjom pogoršali požare'

Kammenos je došao posjetiti uništena područja istočno od Atene gdje su ga dočekali bijesni pojedinci

Komentari 2

DU
Deleted user
21:20 26.07.2018.

Grcka i hrvatska....vrlo slicne drzave....nadam se da su nasi vatrogasci bolji.....a sve sto je nelegalno treba srusiti...

VL
DU
Deleted user
20:48 26.07.2018.

Što imamo zajedničkog sa Grčkom:uništenu obalu isprepletenu ilegalno izgrađenim najčešće neukusnim građevinama koje se potezom pera legaliziraju.Znači država puni blagajnu,pojedinci lokalne zajednice kućne budžete,a oni koji poštuju zakon nadalje ostaju najveće budale,kako u Grčkoj tako i u Hrvatskoj. Devastirana priroda,nema procjene sigurnosti ,a kamoli sigurnih pristupa i moli se Boga da se nešto poput Grčke ne desi kod nas.I Grci su molili pa im molitve ovaj put nažalost nisu uslišane.Tužno. U svakom slučaju nitko nije odgovoran.Toliko o sigurnosti,pravnoj državi,Grčkoj i Hrvatskoj.Dajmo si ruku i pokažimo koliko bašitinimo zajedničku europsku (ne)kulturu. mi i Grci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.