Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beroš na udaru
Povratak na članak

Grbin: Što će nam ministar koji za sve probleme okrivljuje druge

„U godinu dana on nije napravio ništa osim što je omogućio ljudima koji su se do jučer bavili cvjećarstvom da odjednom za milijun i pol kuna postanu IT stručnjaci”, kazao je Grbin i najavio za sljedeću srijedu još jedan sastanak opozicije vezano za pokretanje postupka opoziva, nakon čega će odlučiti kada će ga poslati u proceduru.

Komentari 4

DU
Deleted user
19:40 23.04.2021.

To je točno, no također je pitanje što ćeš nam ti?

VL
Avatar elkomandante
elkomandante
15:49 23.04.2021.

A si opet bio negdje za šankom ??????????

VL
PB
priska.bresci
08:19 25.04.2021.

Pametnjaković bi riješio sve probleme u cijelom svijetu ima problema i evo ti jednog koji riješava sve daj molim te prestani pričati gluposti

VL
OK
Omladinac koji to nije
21:16 23.04.2021.

Nije se rodio, ko je svijetu ugodio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.