Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆA KOALICIJA?
Povratak na članak

Grbin otkrio planove za lokalne izbore te najavio tko će odlučiti kandidata SDP-a za Zagreb

Kazao je da bi SDP, da je sada na vlasti, donio zakone koji bi definirali da Stožer nije taj koji donosi konkretne odluke, poput Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, nego bi Vlada preuzela odgovornost.

Komentari 6

Avatar film
film
10:38 30.10.2020.

idemo grbi,nedaj se,ruši sdp do kraja....

VL
DU
Deleted user
09:19 30.10.2020.

U Zagrebu bi na vlasti trebala biti desna opcija. To je Tuđman dobro znao. Sve drugo lukavo je pripremanje dolaska na vlast ratnih gubitnika, (svjesno ili nesvjesno) Bandić je samo mijenjao "kaput" i sitnim ustupcima "kupovao sirotinju" i uništio Zagreb i Hrvatsku too.

VL
SI
sisavac
08:36 30.10.2020.

a kad je to sdp zadnji puta bio na vlasti, zašto mu građani više nisu dali povjerenje, dal se to forumaši s iblerovog ikad zapitaju? što je sdp radio kad je bio u prilici donositi odluke? zašto je to bila neisplata odrađenoga policajcima, liječnicima i sestrama? zašto je to bilo donošenje rigidnog radnog zakona, a godinu prije su potpisivali referendum protiv hdzovog zakona, koji je bio blaža verzija onog što su oni donijeli, navodni zaštitnici radnika? zašto su 3 godine od 4 na vlasti proveli po salonima namještaja, birajući čime će kancelariju opremiti? zašto su njihove ministrice bile medijski fino praćene, a hdzove napadane? peđa, ti ćeš biti ipak zadnji mohikanac. zagreb ste izgubili, birači su vam umrli, nove stvorili niste, jer ste 20 godina govorili da je zagreb hercegovačko selo, mada je to selo baš i samo vas biralo. i to ste izgubili. koga ćete staviti za zagreb? imate ikog? marasa?! radije bojkotirajte izbore. vi kao stranka nemate 2 kandidata za bilo koju javnu funkciju, koje bi javnost spoznala kao sposobne, kvalitetne, stručne. imate samo politikanstvu naklonjene smušenjake. što ste radili zadnjih 20 godina kao politička stranka? dal ste poučavali politici svoje na lokalnim razinama? niste. životarite na račun par jačih lokalnih imena, koji sa socijaldemokracijom nemaju nikakve veze.

VL
Avatar The_Lacrdion_ZG
The_Lacrdion_ZG
23:22 29.10.2020.

Kad Grbin ovako kritizira vladu, odnosno pokušava podvaliti vladi - onda vlada smije i mora biti znanja da ide sto posto ispravnim smjerom. A Maras - ma to bi bio genijalni, super genijalni kandidat za zagrebačkog gradonačelnika. Glasačke kutije bi "pucale po šavovima" od silnih glasova za genijalca Marasa.

VL
DH
dalibor.hren
06:39 30.10.2020.

"Da je SDP na vlasti..." nije i nikad više neće biti!!!

VL
CV
cvetkovic
23:16 29.10.2020.

zagreb Maras 100% pobjeda

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.