Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPULARNI GRADSKI FESTIVAL

Grašo, Vanna, Bebek, Crvena jabuka... na Porcijunkulovom

Čakovec: Procesija i misno slavlje povodom Gospe od anđela
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
04.07.2023.
u 13:29

Petar Grašo 28. srpnja, Vanna 29. srpnja, Željko Bebek 31. srpnja, Crvena jabuka 1. kolovoza, Klapa Intrade 2. kolovoza... Najveća su to glazbena imena koja će nastupiti na ovogodišnjem Porcijunukulovom u Čakovcu. Uz poruku “Porcijunkulovo – čakovečko proštenje” – vjera, tradicija, veselje, manifestacija počinje 28. srpnja, a završava na blagdan Gospe od Anđela 2. kolovoza.

 - Moj koncert je drugog dana manifestacije i zaista me jako veseli. O Porcijunukolovom slušam i gledam na televiziji, evo i napokon sam akter na moje veliko zadovoljstvo. Bit će nam super, mogu garantirati dobar koncert, znam da ovdje publika dobro reagira. Smislit ćemo nešto posebno za tu prigodu, nadam se da će posjetitelji Porcijunkulova to znati prepoznati, nama je najbolja nagrada njihov pljesak i puno ljudi ispred nas tijekom koncerta - rekla je Vanna na predstavljanju programa.

Ovogodišnje Porcijunkulovo donosi vjerski sadržaj, zonu tradicije i starih zanata, urbanu zonu, VinoGrad, lunapark, retro/etno zonu, dječju zonu i niz drugih događanja vezana uz teme i priče koje povezuju građane i goste.

- Proširili smo Porcijunkulovo na ukupno šest zona po cijelom gradu u šest dana, pa će tako događanja biti prožeta od Perivoja Zrinskih pa diljem centra grada. Osim na glavnoj bini koncerti nas očekuju i kod fontane na tzv. retro bini gdje nastupaju Tihomir Pop Asanović, Cherkezi orkestar, Balkan Zoo & Nina Ćorić, Rockin’ Neno & The Cadillac, Daniel Caccia, Demoni & Romantix, ali i u Urbanom parku, Parku Rudolfa Kropeka – Kids from the Sky, Miach, Clone Age, Boris Štok, SoulFingers, 2 Kitice. Svi ste pozvani na ovogodišnje Porcijunkulovo - rekao je direktor TZ-a Filip Horvat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije