Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javni poziv
Povratak na članak

Gradovima i općinama za mikročipiranje pasa 300.000 kuna

Maksimalni iznos potpore koju grad ili općina u Zagrebačkoj županiji može ostvariti temeljem ovog javnog poziva je 50.000 kuna

Komentari 2

Avatar Dumen
Dumen
05:57 28.06.2019.

Vlasnike treba mikročipirati on su gori od pasa.

VL
DV
dvorskaluda
19:26 04.07.2019.

Ove napuštene pse su ostavili veliki pso-ljupci. Te sve pse u Dumovcu treba prije udomljavanja čipirati, pa ako ih opet tko "zaboravi" da se zna tko je i gdje se treba vratiti pesa. Vlasnici pasa u pruiličnom broju ležerno šeću pse koji seru po travi uz pješačke nogostupe pa i na sam nogostup, i ne pada im na pamet pokupiti to. Mnogi psi u mom kvartu laju kao ludi; žedni su ili ih muče ili su gladni, ili jednostavno zapušteni. Ali njihovi su vlasnici "divni ljudi koji vole životinje, a time i druge ljude"- Ma zlo mi je. Pas je za onoga tko je doma, tko ga može šetati, paziti, igrati se, a ne ga držati po 10 sati u stanu dok radi a šetati ga ujutro 20 minuta i navečer 15 - tek da se pokaka susjedu pred kućom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.