Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neslaganje

Gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara izbačen iz HSP-a

'slavonija-25.01.10-slavonski brod -hrvatska -  rn:grad--mirko duspara gradonacelnik grada broda Photo: Ivica Galovic/PIXSELL'
'Ivica Galovic/PIXSELL'
18.02.2012.
u 17:33

Duspari su zaštitari, na naredbu predsjednika stranke, zapriječili ulaz u porostorije HSP-a u Zagrebu

Gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara izbačen je iz HSP-a, izvještava HRT.

Duspari su zaštitari, na naredbu predsjednika stranke, zapriječili ulaz u porostorije HSP-a u Zagrebu, gdje se održavala sjednica Glavnog stana, a nije ni pomoglo Dusparino objašnjenje da ima pravo ući kao član Glavog stana i kandidat za predsjednika stranke. Naime, predsjednik Glavnog stana koji je imenovan na tu poziciju nakon što je Duspara smijenjen, Berislav Gržanić, brzo je donio odluku kojom mu je to pravo ukinuto.

Duspara smatra kako je razlog ovakvom ponašanju njegova kandidatura za predsjednika stranke koju je najavio potkraj prošlog mjeseca.

Više pročitajte ovdje.

Komentara 17

Avatar Becarina
Becarina
17:56 18.02.2012.

Pa Dapic jamio i neda

Avatar jwayne
jwayne
18:19 18.02.2012.

Da nema izdajnika Đapića, danas bi neki \"ujedinjeni\" HSP imao 10tak mandata i bio respektabilna stranka...

OB
-obrisani-
20:13 18.02.2012.

ti ne će u parlament više nikad, srećom pa je to Ruža na vrijeme shvatila pa zahvaljujući njoj imamo kolto tolko zdravu desnicu čije vrijeme tek dolazi! !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije