Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blaženka divjak:
Povratak na članak

'Gradonačelnik ima svoje zadaće, a njegova zadaća sigurno nije ono čime se sada bavi'

Ministrica je izjavila je kako je ovo dobar primjer gdje se vidi kako gradonačelnik koji treba skrbiti o školama u Zagrebu kreću u razdvajanje, odnosno radi podjele među učiteljima, umjesto da brine da su škole opremljene i da budu primjerene za učitelje i učenike

Komentari 7

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
21:41 07.09.2019.

"aKO NASTAVNICI NE DOBE POVIŠICU..." Pa jel ima lektora u ovim novinama...

VL
Avatar patkovic
patkovic
23:05 07.09.2019.

poznato je da zagreb pliva u lovi zbog krivog poreznog zakona

VL
LA
larala
09:45 08.09.2019.

zagrebčani plaćaju najveći prirez i nema ništa loše u tome da kad već ne želi ministrica, gradonačelnik zagreba krene sa valom dizanja plaća profesorima i učiteljima . ministrica i njeni koalicijski partneri nemaju ništa protiv svoje duplo veće plaće zaa nerad i demagogiju al, zato sačuvaj bože da je za dizanje plača ljudima koji to zaslužuju svojim radom.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
10:18 08.09.2019.

Nije samo prirez najveći u HR, nego i komunalije... Zagrebačka cijena kubika vode je 20 kuna a smeće o ostalo barem 2-3 puta skuplja... kada se tome doda reketarenje građana višestruko napuhanim i nerealnim.cijenama holdingovih firmi , onda se vidi kako je živjeti u raljama hobotnice..... a ovaj populizam je sitniš i prodavanje magle

VL
Avatar VrliNoviSvijet
VrliNoviSvijet
12:33 08.09.2019.

Kod nas je uobičajeno i rašireno da se funkcionari ne bave onim s čim bi trebali, ali obožavaju se baviti onim što im nije posao. Nenadležno bavljenje je suvišno i nepotrebno. Tako se npr. naša Vlada uporno bavi bivšim Agrokorom, mada je to sada dioničko društvo u vlasništvu američkih fondova i ruske banke.

VL
RP
rpzagreb
22:51 07.09.2019.

Bezkrupolozna bandiceva bahatost najbolje oslikava kako i na koji način funkcioniraju institucije ove jadne države.

VL
CH
chemica
23:39 07.09.2019.

Kad velikom gradonačelniku treba za ostvarenje predizbornog obećanja u vidu obične školske dvorane više od petnaest godina...To mora biti neko mnogo siromašno seoce kojem je na čelu. Ili je on mnogo "sposoban".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.