Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU: Kristina Ikić Baniček

Gradonačelnica Siska: Plače nam se, stotine obitelji su na rubu očaja. Obnove nakon potresa nema

06.12.2021.
u 14:30

"Svi smo skupa na rubu plača jer nemam riječi kojima bih ih utješila, to su stotine i stotine obitelji... Što se tiče kulturnih objekata, Ministarstvo kulture dijelilo je neka sredstva za hitnu sanaciju, no nemamo saznanja kome i prema kojem kriteriju. Odradilo se to na stari HDZ-ovski način, po babi i po stričevima. Znam samo da je Crkva dobila glavninu tih sredstava, a Grad Sisak doslovno preostale mrvice, koje nisu dostatne ni za što! No, to je tako i inače i ja tu ne mogu ništa"

Komentara 32

MO
modovisisajteMaraschino
15:06 06.12.2021.

ajde budim realni. tko god je očekivao ikakvu obnovu je teški naivac.

DI
dino85
14:50 06.12.2021.

Područja pogođena potresom su oličje stanja u društvu. Tko koga više sabotira u ovoj državi teško je reći. Ne samo da nema tko graditi već i ono malo građevinara što bi gradili neće po cjenama koje daje država jer se nemogu preko noći obogatiti. Kako stvari stoje u građevinskom sektoru eto nam Strabaga a možda čak i Kineza . Da bi plaćao domaće građevince moraš biti pijani bogataš koji se razmeće s novcima.

Avatar southman
southman
14:36 06.12.2021.

Jel to ona što je zamračila 2 mil. kn pomoći ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?