Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministar jovanović:
Povratak na članak

'Građanski i zdravstveni odgoj razvija sretnije generacije'

Ministar je najavio da bi do kraja mandata sve škole trebale preuzeti e-projekt

Komentari 16

DO
downunder
13:37 03.09.2012.

"Uvjeren sam da će po završetku referenduma vaši predstavnici sjesti s nama za stol i potpisati novi kolektivni ugovor te da plaće neće padati nego rasti" Da je bar ovaj lik Pinokio imali bi navjiši toranj na svijetu a ovakoo nikakva korist od njega.

VL
KR
kristov
13:43 03.09.2012.

Sve što ste do sada poduzimali bilo je na lošije. Jednako tako i s ovim čudom od e-dnevnika. Tko će od toga imati koristi? Industrija i trgovci koji to guraju. Znanje nam je sve lošije, toliko je loše da ga se u prvom polugodištu ne će niti ocijenjivati! Sve dosadašnje reforme bile su na štetu đaka i studenata, programi su katastrofalni, znanje krhko, nepismenost, a sve se reflektira u krizi koju imamo. Da su udžbenici, nastavnici, ministri i vlade ispunili ono o čemu su pripovjedali bila bi druga slika danas, toliko su govorili o bolitku i koristi, da su se škole i učitelji srozali. Pola nastavnika je informatički nepismeno i trebati će 5 godina da oni ovladaju tehnologijom, a do tada jadni đaci, roditelji i društvo. Ako se ovaj "dizač tegova" nada odraditi mandat, mora biti da je u gadnoj zabludi. Ekonomija im pada po 5% po kvartalu, investicije nula kuna, nezaposlenost najveća i u sezobni kad je trebala biti prepolovljena, baš niti jedan pozitivan pomak, osim da su sve bliže svome kraju!

VL
BU
bucmix
13:48 03.09.2012.

Čitamo u novinama o školi s 500 učenika i jednom zahodu. Prava škola za E-hrvatsku. Uvijek padnemona zahodu. Tko je dao dozvolu za rad toj bajnoj školi s 1/500 zahodom. Početi ćemo s učenjem pranja ruku opet. Patim priču moje pokojne bake učiteljice o pjesmici u krugu " Ovako se ruke peru..". Za sedamdeset godina hrvatsko školstvo nije se pomaklo. Katastrofa.

VL
SO
sotokuco
13:51 03.09.2012.

Genijem Jovanovićevim, dobit će mo ljude koji će sve znati po raznoraznim tipkovnicama, ali u rečenici "Sunce je žute boje" , neće znati odgovoriti na pitanje, koje je boje sunce.

VL
SA
samuel
14:08 03.09.2012.

kaže Jovanović plaće rastu a kaže Državni zavod za statistiku pada industrijska proizvodnja oko 6%. Ako parafraziramo Milanovića, hoće li plaće rasti po duhu svetom?

VL
Avatar MK
MK
14:16 03.09.2012.

Ministar znanosti, obrazovanja i "športa" Željko Jovanović... ...Svaka cast Zdravko Bicak!!!

VL
OB
-obrisani-
14:44 03.09.2012.

... ...ooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
14:45 03.09.2012.

... ....znači ....gobo se vratio u RH ...dosadilo mu u Londonu ...i u torbi iz londona ...donio puno,puno dobrih idejica ...i sada će ih plasirati nama ...ma divno

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
15:02 03.09.2012.

ministar ivanovic voli lagati. tako i izgleda. :)

VL
LU
luxmaximus
15:26 03.09.2012.

u nas sve samo "sretnik do sretnika", a s građanskim i zdravstvenim odgojem - biti će ih biti još i više! Jedini koji će se usrećiti (i obogatiti) s ovim ministrom jesu oni koji etiku pretvaraju u unosan posao.

VL
AN
Android
15:30 03.09.2012.

Treba ga staviti u "sobu sa ogledalima"

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
15:43 03.09.2012.

Dajte-najte, čemu vrijeđanje našeg druga ministra srednjoškolskog šampiona u dizanju tegova....on je ministar sporta, a ne športa >;-))

VL
Avatar MK
MK
15:51 03.09.2012.

'Građanski i zdravstveni odgoj razvija sretnije generacije'... Tako kako se Ostojic proglasio ministrom "zdravlja", Jovo ce se proglasiti ministrom "srece"!

VL
Avatar MK
MK
15:55 03.09.2012.

Jedino mi nije jasno kaj je to "Građanski odgoj"? ...Kad nas "Jovo" sve skupa "odgoji" samo cemo jos glasati za partiju!

VL
TR
Trajkovski
18:27 03.09.2012.

Ministre, nakon što ste, očito, maestralno riješili sve probleme u nogometu nema ni najmanje trunke sumnje da ćete još uspješniji biti i u sektoru obrazovanja... "Drugovi, neka nam cvijeta tisuće cvjetova!"

VL
OB
-obrisani-
11:08 05.09.2012.

Rečeni sekretar Jovanović ipak je došao u nelagodnu situaciju. Nije se javno ispričao za "slučaj Ladan" niti se mogao ispričati Ladanu osobno jer je Ladan mrtav. Ali je privatno otišao na Ladanov grob i ondje otprilike rekao: "Poštovani druže Ladan,, nisam imao pojma tko ste vi bili, a ona bagra oko mene nije mi rekla da ste mrtvi. Navodno ste bili mnogo učen čovek. Da sam to znao, ja bih Vas veoma cijenio, ali i ovako je dobro ispalo: to što sam Vas obavijestio o raspuštanju Vijeća za normu, premda ste mrtvi, samo govori o tome da Vas i mrtvoga poštujem i dostavljam Vam poštu. Kažu mi da ste objavili mnogo knjiga i da ste se razumjeli u jezik koji ja sada moram zvati hrvatskim, makar mi je to smiješno i konzervativno, da ne velim ustaški. No ja ću se potruditi da taj takozvani hrvatski opet bude po svemu srpskohrvatski, a doći će i vrijeme da ga tako i službeno opet nazovemo. Još jedanput izražavam svoje žaljenje. Da sam znao za Vas dok ste bili živi i da mi je netko rekao da ste rođeni u Ivanjici u Srbiji, druga bi to bila pesma. Ostajte mi ovdje, a ja idem dalje."

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.