Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAZOVANJE MLADIH

Građanski odgoj i dalje je u povojima

građanski odgoj
Dubravka Petrić/Pixsell
20.12.2022.
u 19:06

Bez obzira na prijepore i prvoloptaške provokacije koje se uvijek izrode samim spominjanjem tog predmeta, a nije bilo drukčije ni u drugim zemljama kada se isti sadržaj uvodio u škole, Hrvatska mora razumjeti da građanski odgoj i obrazovanje nema alternative želimo li unaprijediti vlastite živote i učvrstiti demokratska ponašanja

Komentara 6

GO
goran2hr
07:49 21.12.2022.

Što sve neće izmisliti kako bi djeci uvaljali marxizam.

Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
21:08 20.12.2022.

nisam upoznat sa detaljima hrvatske verzije GOO-a, ali na zapadu (pogotovo SAD-u) se u skole gura tzv ESL (emotional social learning). ako zelite znati vise, potrazite ‘new discourses’ podcast. covjek ce vam sve objasniti. nema na cemu.

ŠV
Švapski
08:08 21.12.2022.

Moj je dojam da se građanski odgoj u Hrvatskoj doživljava kao zapadnjački dekadentan, osobito među velikim dijelom starije populacije. Sitnog kriminalca Luku Modrića (utaja poreza, krivokletstvo), pak, vide kao budućeg modela za mlade!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?