Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILI SE O DETONACIJI

Grad Zaprešić otkrio kako je eksplozivna naprava vjerojatno dospjela na odlagalište

Reciklažno dvorište u Zaprešiću
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
05.01.2024.
u 21:12

O kakvoj je eksplozivnoj napravi bila riječ, izvijestit će policija nakon obavljenog očevida

Na zaprešićkom odlagalištu otpada u petak poslijepodne došlo je do eksplozije. "U Ulici bana Josipa Jelačića u Zaprešiću oko 12:30 došlo je do detonacije", rekli su nam u policiji. 

Na službenoj Facebook stranici grada Zaprešića sada je otkriveno što se dogodilo: 

- Današnju detonaciju na odlagalištu otpada Novi dvori u Ulici bana Josipa Jelačića uzrokovala je eksplozivna naprava koju su danas djelatnici komunalnog poduzeća Zaprešić d.o.o. najvjerojatnije dovezli na deponiju nakon redovnog prikupljanja miješanog komunalnog otpada, rekao je direktor komunalnog poduzeća Zaprešić d.o.o. Domagoj Mikuš te istaknuo kako je sreća da nitko nije stradao i da nema materijalne štete. O kakvoj je eksplozivnoj napravi bila riječ, izvijestit će policija nakon obavljenog očevida - objavljeno je. 

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije