Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neće biti isporučena uplatnica

Grad Mursko Središće roditelje časti s besplatnim vrtićem u siječnju

Ilustracija
Foto: Pixabay/ilustracija
1/3
15.12.2022.
u 09:49

Grad će tako u cijelosti pokriti ratu za siječanj za dječji vrtić za sve roditelje kojima Grad sufinancira predškolsko obrazovanje djece, bilo u predškolskim ustanovama na području Murskog Središća ili u drugim vrtićima

Grad Mursko Središće u Međimurskoj županiji roditeljima neće poslati račun za dječji vrtić za siječanj. To je, kažu, svojevrsna božićnica roditeljima.

- Od 2020. Hrvatsku i svijet pogađaju različite krize, počevši od pandemije koronavirusa, pa do agresije Rusije na Ukrajinu. Sve su te krize ostavile brojne posljedice, između ostalog, i inflaciju. Prosinac je mjesec blagdana i obiteljskog druženja uz koje se veže i potrošačka kultura i darivanje, što snosi i dodatne troškove - kaže gradonačelnik Dražen Srpak

Grad će tako u cijelosti pokriti ratu za siječanj za dječji vrtić za sve roditelje kojima Grad sufinancira predškolsko obrazovanje djece, bilo u predškolskim ustanovama na području Murskog Središća ili u drugim vrtićima.

- Roditeljima neće biti isporučena uplatnica, već će Grad u cijelosti podmiriti račun za taj mjesec. To je još jedna jednokratna mjera iz demografskog i socijalnog paketa kojima Grad Mursko Središće pokušava olakšati svojim građanima - poručuju.

Komentara 1

DU
Deleted user
10:17 15.12.2022.

zato dobija glasove od etnicke manjsine....pupavac plenkovic kajtazi koalicije.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije