Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENI POSJET BIH
Povratak na članak

Grabar-Kitarović s Inzkom i Zvizdićem razgovarala o izbornom zakonu, skraćuje posjet BiH

Međunarodna zajednica jedinstvena je na stajalištu da vlasti u BiH moraju poduzeti nužne korake kako bi osigurali nesmetanu provedbu rezultata općih izbora u 2018., potvrdio je Inzko

Komentari 13

MI
misho32
18:10 17.01.2018.

Nikakav ikren i pravedan dogovor sa muslimanima u Bosni nije moguč. Oni provode Izetbegovićevu politiku kojoj je cilj stvaranja islamske države , pa muljaju i palamude jer smatraju da vrijeme radi za njih. Preporučio bi svima da pročitaju "ISLAMSKU DEKLARACIJU"JU"" Alije Izetbegovića , napisanu 1970. , pa da im bude jasno tko je glavni uzročnik rata .

VL
Avatar poljubis me u guzu
poljubis me u guzu
10:03 18.01.2018.

Jednostavno,jasno,otvoreno u lice direktno,bravo predsjednice.

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
07:01 18.01.2018.

BiH nije na Atlatniku. Nama ne trebaju atlanske integracije,da idemo na rusku granicu I mozda sutra na korejsku ili iransku. Sto se tice tih izbornih zakona volio bih da se rjese,ali ce opet Bosanci I Hercegovci napustati BiH kao II Hrvati iz Hrvatske. Ja sam nekad mislio da je komunizam nesto najgore, a sad vidim da ove balkanske nacionalisticke stranke nisu u stanju okreciti sto su komunisti izgradili.

VL
ST
Stipan
18:38 17.01.2018.

Mir Božiji bio sa svima vama.

VL
CH
Challenger
00:05 18.01.2018.

Ma nije mi jasno s tim izbornim zakonom u BiH??? Hercegovci neće Čovića jer je SDP-ovac ali je i Hrvat! Oni hoće HDZO-vca! Krivo im je što za poštenog čovika glasaju i Bošnjaci!!! Bošnjaci žive s Njima u istoj državi i biraju po njima naj bolje ljude! Ali istovremeno Hercegovcima ne smeta da biraju nama Hrvatima u Hrvatskoj predsjednika i vladu a ne žive s nama u istoj državi! Ma ništa mi nije jasno!!! Ovdje ono, da ne pišem svašata, lud zbunjenog h... tamo!!

VL
Avatar arhaika
arhaika
05:30 18.01.2018.

molim administratore da sankciniraju one koji sire memorandumsku i velikosrpsku politiku nazivajuci hrv narod po region pripadnosti , "hercegovci ", bunjevci i sl. na taj nacin komentatori krse ustav i negiraju nac pripadnost . citat" i tako hercegovci nama hrvatima"..

VL
PI
pinkec
18:03 17.01.2018.

Kraljica je bila i Kraljica je ostala! Bravo Predsjednice!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.