Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Voljela bih da nije tako'
Povratak na članak

Grabar-Kitarović: Posljednje događaje u BiH vidim kao pokušaj zastrašivanja Hrvata

"Voljela bih da nije tako, ali u posljednje vrijeme veliko izranjanje optužnica je znakovito, a to nije dobro zato što je Hrvatska prijateljska zemlja BiH, podržava je apsolutno ne samo na njenom euroatlantskom putu nego i njenom unutarnjem razvoju", kazala je predsjednica

Komentari 10

KA
KaNiDora
12:40 11.11.2016.

Bravo za Mesića, Sanadera, Kosorku i Josipovića. Treba ih smjesta uhititi.

VL
KA
Kaubojdzimi
13:38 11.11.2016.

ja nisam Hrvat a jos manje Srbin. nego slovenac! ali to sto Srbi rade u BiH nije normalno, pitam se kada ce da predaju svoje Zlocince koji su ubijali Hrvate i Muslimane po bosni? ja mislim da nijedan Srbin nebii bio proteran da se nije postavo protiv Hrvatske vlade! ja zivim vec pedeset godina u nemackoj, i nemogu zamisliti da bi bio protiv nemcke ako bi slucajno do necega doslo! 99% krajinskih Srba nikada nisu bili u Srbiji, a htjeli sa da knin bude srbski? gdje tu ima logike? Hrvati bi trebali svakoga pitati hoce li biti u hrvatskoj ili ne ako nece odma sanjim u Srbiju ako ne onda zna se isto sto su oni radili po Slavoniji Vukovar! gdje su jugo ubojice iz vukovara? jeli iko izveden pred sud? i ta Srbska gamad hoce u Europu? nadam se da Hrvati nikada nato nece pristati? sto za moje Slovence nemogu da tvrdim bar ne dok nam budi komunisticni izrod na vlasti.

VL
Avatar Bruno
Bruno
19:56 11.11.2016.

Plenkovic se treba savjetovati s predsjednicom a ne kao njegovi predhodnici!

VL
DE
dernek
14:22 11.11.2016.

Jeli i ona saznala za te prijave iz medija nase najpouzdanije obavjestajno bezbjednosne sluzbe.

VL
NV
NV
16:32 11.11.2016.

Ko prikriva zlocince je zlocinac.

VL
LU
Luptidu
13:19 11.11.2016.

I kraljica se oglasila. Sa famoznim trebalo bi se-mora se...

VL
CI
cinbenik
15:13 11.11.2016.

Vise zla Hrvatima u Bosni,a posebno Posavini,je napravio HDZe,legalni prestavnici Hrvata,nego neprijatelji,Apsolutnom HDZe vladavino Hrvati Bosne strahuju od änastavka unistenja svega Hrvatskog...Za optuznice se ZNA od pocetka rata a posebno poslije rata....HDZe je isporucio prvo Bosanke Hrvate,a onda su na red dosli generali ministar obrane i presednik su se spasili Haga smrcu,pa su onda Hercegovci dosli u Hag,a sada su joope naredu Posavci kago bi se na njihovoj muci ponovo pogodovalo HDZe regiji apsolutnom HDZe vladavinom....Presednica podjele i raswljavanja Hrvata nastavlja stetiti Hrvatima,a posebno Bosankim a posebno Posavskim.

VL
DO
domljani
12:41 11.11.2016.

predsjednica navodno komentirala navodne zločine- opet šprica seminar

VL
ST
stimo
14:18 11.11.2016.

drugarica zabrinuta super

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.