Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUKUREŠT
Povratak na članak

Grabar-Kitarović kaže da Inicijativa triju mora treba smanjiti razlike između stare i nove Europe

Nakon otvaranja poslovnog foruma potpisana je zajednička izjava o utemeljenju mreže gospodarskih komora zemalja inicijative te pismo namjere o osnivanju fonda inicijative.

Komentari 13

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
03:02 18.09.2018.

Hrvatska se vraca u Europu svojim korjenima, 80 godina balkana bilo je lose iskustvo i skupo nas stajalo.

VL
RA
raga
03:31 18.09.2018.

ovo ne bez vraga!

VL
Avatar sindarela
sindarela
16:54 18.09.2018.

Pa ko ovoj vjeruje rekla je da ćemo postat ko Švicarska ak ona postane predsjednica mandat joj prolazi a mi u svemu na dnu ljestvice osim za plaćanje crkvi

VL
DU
Deleted user
18:31 20.09.2018.

Mi razliku mozemo smanjiti samo tako sto ce mo 3 puta vise raditi. Ova baba nema pojma o zivotu!

VL
Avatar Jack Daniels
Jack Daniels
22:36 17.09.2018.

Drzave Nove Evrope.Kako to lijepo zvuci.Mirise na 19stoljece, samo sto nema Austro-Ugarske da igre tampon zonu izmedju Rusije i Centralno-Zapadne Evrope.Ne zaboravimo Centralna Evropa je geopoliticki Njemacka i samo Njemacka.Ostalo je ili Zapad ili Istok Ekonomski,tko financijski podrzava razvoj Istocne Evrope.Bez toga Istocno Evropske Drzave mogu samo prezivljavati.Evropski suverenisti gledaju u Putina kao Mesiju.Samo sto ce on zauzvrat traziti nesto .USA nije zainteresirana za razvoj Istocne Evrope.Njih interesira razdor medju clanicama EU;

VL
Avatar Štomigljivac
Štomigljivac
23:03 17.09.2018.

Inicijativa triju mora zanima Europu jer im stvara barijeru za izbjeglice s istoka i jugositoka, a Ameriku zanima jer stvara barijeru prema Rusiji. Zašto Hrvatsku zanima - nisam još shvatio.

VL
Avatar ZLO
ZLO
01:01 18.09.2018.

Recite vi sto ocete, ali ona mene pali, već duže vrime.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
01:19 18.09.2018.

O dobri naš Hrvatski Bože najveća Ti hvala i slava što si nam poslao svoju izaslanicu, a našu Vrhovnicu Madonu Kolindu BBh (Briselsko-Bilderburško- hrvatsku), koja je po spašavanju neovisne države Hrvatske prešla na spasavanje Europe, tako što é joj implantirati kičmu. Kada obavi ovu svoju misiju treba još spasiti samo cijeliu svijet i ovaj će (ne samo Hrvatska) postati Raj zemaljski. U medjuvremenu, do predsjedničkih izbora, očekujem da će naša Vrhovnica pomusti pure na nekoj od farmi i ptičjim mlijekom častiti svoje pristaše, sretnike. Ne vjerujete, e živi bili i uskoro i to od nje vidjeli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.